- 78,613
- 50,667
- 113
Böyle şansın da
AynenBöyle şansın da
😂😂Bi tane gol gelmedi la nasıl maç verdiniz 😁😁😁
Aynen bro baktım Frebet ti benim sadece futbol basket arkadaşlar sağolsun 3 maç verdiler üçünden de gol çıkmadı maşallah fanatik gazetesinde falan tahmin versinler tüpçü bunları bulsa maaşa bağlayıp tahminci yapar
Aynen baktı yakalanıyor kapattı dolandırıcı dostum enişte çok merak ediyorsan yarın numarasını alalım böyle günlerde için rahat yatarsınBu besiktas onceden son görülmesi açık olurdu parayı bulan kapatıyor son görülmeyi
Gerek yok dost Beşiktaş yerine sen yak bakalım bı dm nasıl yaniyomus gorelimAynen baktı yakalanıyor kapattı dolandırıcı dostum enişte çok merak ediyorsan yarın numarasını alalım böyle günlerde için rahat yatarsın
Dost rolling noldu şifidşffşfşfşfşfşfğfşgğgğgğ
Ben alışveriş olmadimi sohbet edemiyor dost kumarbaz alışkanlığı veriş konusundada kendime pek güvenemiyorum bugunGerek yok dost Beşiktaş yerine sen yak bakalım bı dm nasıl yaniyomus gorelim
Sağlık olsun dostBen alışveriş olmadimi sohbet edemiyor dost kumarbaz alışkanlığı veriş konusundada kendime pek güvenemiyorum bugun
Merve her şeyi sorcan mı sen canomDost rolling noldu şifidşffşfşfşfşfşfğfşgğgğgğ
Hee canom soru sormak benim işim 😁Merve her şeyi sorcan mı sen canom
@dost bu kadın sa al numarasını ayarla la aw herseyde biz mi öğreten size trans çıkmazsa sanslisinHee canom soru sormak benim işim 😁
Bana da ver@dost bu kadın sa al numarasını ayarla la aw herseyde biz mi öğreten size trans çıkmazsa sanslisin
Abi sen dr ya her konuştuğumuz kişinin numarasını mı alalım 😅@dost bu kadın sa al numarasını ayarla la aw herseyde biz mi öğreten size trans çıkmazsa sanslisin
Ben niye verim la işte o versin ben gsm şirketiyim awBana da ver
UzaBana da ver
Instada olur demekki konuşmuşsun geliştir al @Beşiktaş tan taktik sonra cetoyaAbi sen dr ya her konuştuğumuz kişinin numarasını mı alalım 😅