- 1,370
- 880
- 113
Sebebi bellimi reis diğer maddeler falan yazmış başkanvay vayyy ekrem abimm
Sebebi bellimi reis diğer maddeler falan yazmış başkanvay vayyy ekrem abimm
diğerlerini cok bilmem ama isanin uzantilari baglantilari watsap gorusmeleri çevresi genistir koparmaya yonelik gardasim,,,pp diyerek yanaşir kazanç gordugu zaman hemen bir hal hatir sorar ben çok zaman once çozdüm bu durumu o yüzden arayı açtım biraz kaz gelecek yerden de tavugu esirgemeyen bir yapisi var yinede dürüstdür sadece tek yönlü çalışıyor hep almak istiyor aldiği kadarindan fazlasini vermez borc alirsada geri verir ama.Sebebi bellimi reis diğer maddeler falan yazmış başkan
İsa hangisi asiruh muama gerçekten isanin suresiz banlanmasi bende aydemir akbaş etkisi yaptı VAYY EKREM ABİM beee 🤣 🤣 🤣 benim bildigim isa o bani açtirir ekmek parasi sonucda
Aynenİsa hangisi asiruh mu
Vay be 😀😀 başkan acımamış kimseye
Estağfurullah kral hayırlı yolculuklar sanaValla ben 10 dakika sonra Ankara'ya iniyorum biraz yoğun bir trafik olacak artık akşama haberlesiriz herhalde o zaman kadar öder kusura bakmayın elimde olan bir şey değil arkadaşlar
@Beşiktaş rol gelirmi acep bize dun 2 de 2 yapmis tarih böylesine sahit olmamış puahhaBJK Ankara neredesin ödülü elden almaya geleyim![]()
Paraciklar nerede erho. 2 de 🌽 yapmış Gibi ortalarda dolanıyorsun@Beşiktaş rol gelirmi acep bize dun 2 de 2 yapmis tarih böylesine sahit olmamış puahha
Ben 1 de 1 yaptim slota her zaman ki gibi geri iade ettik puabab benden adam olmazParaciklar nerede erho. 2 de 🌽 yapmış Gibi ortalarda dolanıyorsun![]()
Baktık 3 . Adımda patliyoruz bundan sonra böyle dost iki adım@Beşiktaş rol gelirmi acep bize dun 2 de 2 yapmis tarih böylesine sahit olmamış puahha
2 iyidir valla mulayim bugün dedi ben bu forumda 30 adim yaptim diye biz 2 gorcek sevinçten kölelik oluyoruz dostBaktık 3 . Adımda patliyoruz bundan sonra böyle dost iki adım![]()
Nerdesin hani Ankara daBaktık 3 . Adımda patliyoruz bundan sonra böyle dost iki adım![]()
Tebrikler eski dost bizim odul gelmemisBaktık 3 . Adımda patliyoruz bundan sonra böyle dost iki adım![]()
Ne zaman roll açıcamBaktık 3 . Adımda patliyoruz bundan sonra böyle dost iki adım![]()
Bol şans dostBaktık 3 . Adımda patliyoruz bundan sonra böyle dost iki adım![]()
Bizim kazanç diye sevindigimiz rakam 4 k dost senin bir kupona bastiginin onda birine tekabül ederTebrikler eski dost bizim odul gelmemis