- 15,869
- 16,904
- 113
MalesefAman aman Ferhat mi alışveriş yapmış
MalesefAman aman Ferhat mi alışveriş yapmış
Unutacağı bir rakam miEvet ferhata 15 kez iban at demiş hep bir dalga dümen yapmış
500 tl 6 7 ay olmuşUnutacağı bir rakam mi
500 gaymeUnutacağı bir rakam mi
Vbet bu durumu çok sık yapmaya başlamışForumda vbet şikayeti varmış ödendi gösterip ödemedi diye![]()
Sitelerin çoğu niyeyse öyle yapıyor kankam ödendi gosterip bekletiyor şimdi Ferhat abim de trende son hız gidiyorVbet bu durumu çok sık yapmaya başlamış
Ya dost konuşulacak rakam değil zatende mevzu çocuğun bizimle taş...k gecmesi@Beşiktaş iyi niyetin başa bela dost
Diyor ZerdüştSitelerin çoğu niyeyse öyle yapıyor kankam ödendi gosterip bekletiyor şimdi Ferhat abim de trende son hız gidiyor![]()
Başka şikayetleri olanda var abi vbetle forumdaDestegede yazdık bakalım ne diyecek
İnsanın niyetini kullanması zaten can sıkıcıYa dost konuşulacak rakam değil zatende mevzu çocuğun bizimle taş...k gecmesi
Valla ben 10 dakika sonra Ankara'ya iniyorum biraz yoğun bir trafik olacak artık akşama haberlesiriz herhalde o zaman kadar öder kusura bakmayın elimde olan bir şey değil arkadaşlarBaşka şikayetleri olanda var abi vbetle forumda
Kim kimi dolandırdı yine komşu500 tl 6 7 ay olmuş
Olsun abi sıkıntı yokValla ben 10 dakika sonra Ankara'ya iniyorum biraz yoğun bir trafik olacak artık akşama haberlesiriz herhalde o zaman kadar öder kusura bakmayın elimde olan bir şey değil arkadaşlar
Neresine geliyorsunValla ben 10 dakika sonra Ankara'ya iniyorum biraz yoğun bir trafik olacak artık akşama haberlesiriz herhalde o zaman kadar öder kusura bakmayın elimde olan bir şey değil arkadaşlar
Yok dost benim kimseye bir borcum yok çok şükür500 tl 6 7 ay olmuş
Allah'a can borcun var kardeşim ne demek borcum yokYok dost benim kimseye bir borcum yok çok şükür
isada ankaradaydi 🫣 isanin nick mi degisti asiruh06 etiket olmuyorValla ben 10 dakika sonra Ankara'ya iniyorum biraz yoğun bir trafik olacak artık akşama haberlesiriz herhalde o zaman kadar öder kusura bakmayın elimde olan bir şey değil arkadaşlar
Bende Ankara'dayim ama çalışıyorum bugünisada ankaradaydi 🫣