- 47,640
- 51,925
- 113
4 k kim bulmuş biz tek kupona atalimBizim kazanç diye sevindigimiz rakam 4 k dost senin bir kupona bastiginin onda birine tekabül ederbakma milletin abarttigina
![]()
4 k kim bulmuş biz tek kupona atalimBizim kazanç diye sevindigimiz rakam 4 k dost senin bir kupona bastiginin onda birine tekabül ederbakma milletin abarttigina
![]()
Valla ankaradaydim 18;30 da hareket edecek trene bindim geri dönmek için paralar suyunu çektiNe zaman roll açıcam![]()
Garda misin Tandoğan tarafındaValla ankaradaydim 18;30 da hareket edecek trene bindim geri dönmek için paralar suyunu çekti![]()
Sağ salim dön feromValla ankaradaydim 18;30 da hareket edecek trene bindim geri dönmek için paralar suyunu çekti![]()
Yok dost polatlidayim gardaGarda misin Tandoğan tarafında
DM dm dm 😁Valla ankaradaydim 18;30 da hareket edecek trene bindim geri dönmek için paralar suyunu çekti![]()
Gözlerim yollarda😂😂Neyse o zaman trenede bir rol yapalım 3 adım basarirsak ulaşalım saygıdeğer dostlara
Ula ora. Ankara mi polatli burda olsaydın benim işyeri orda bir kahve içerdikYok dost polatlidayim garda
Bol samslarNeyse o zaman trenede bir rol yapalım 3 adım basarirsak ulaşalım saygıdeğer dostlara
Makinisti de yanina al dost analiz yapinNeyse o zaman trenede bir rol yapalım 3 adım basarirsak ulaşalım saygıdeğer dostlara
Bol sanslarBol sans
Nereye bağlı la Polatlı bana Ankara dedilerUla ora. Ankara mi polatli burda olsaydın benim işyeri orda bir kahve içerdik
Bol şansBol sans
Çok uzak gardaşım ya 😂 bize bağlı merak etmeNereye bağlı la Polatlı bana Ankara dediler![]()
Ankara ama UzakNereye bağlı la Polatlı bana Ankara dediler![]()
Bol şanslarBol sans
Bol şanslarBol sans
Bol şans abimBol sans