Üstümde işkur mu yazıyor meto 😆As @haylan06 barrios ile ilgilenir misiniz
Üstümde işkur mu yazıyor meto 😆As @haylan06 barrios ile ilgilenir misiniz
Aleyküm selamS.a bol kazanclar bol sanslar
Allaha şükür iş güç devam sen nasılsın reisNapiyorsunuz nasıl keyifler
Şükür dostum ise gitmeye çalışıyorumAllaha şükür iş güç devam sen nasılsın reis
Amigo cips günaydın geçmiş olsunDün gene tersten şaha kalktık kızılyıldız öptü kendisi 2 gol girdik atamadı gitti güzelim paralar sağlık olsun 3 ayrı kupona da oynadık (alır+kendisi 1.5üst+tplm3.5ü)
Geçen gün kaç kere yazdım IBAN at diye neden dönüş yapmıyorsunDün gene tersten şaha kalktık kızılyıldız öptü kendisi 2 gol girdik atamadı gitti güzelim paralar sağlık olsun 3 ayrı kupona da oynadık (alır+kendisi 1.5üst+tplm3.5ü)
A.sS.a bol kazanclar bol sanslar
Sağlık olsun dost kazandıkları mız bize kalsaydı keşke dost bizden zengini olmazdıDün gene tersten şaha kalktık kızılyıldız öptü kendisi 2 gol girdik atamadı gitti güzelim paralar sağlık olsun 3 ayrı kupona da oynadık (alır+kendisi 1.5üst+tplm3.5ü)
Bugun benfıca cıfte sans toplam 3.5 gol oynıyorsun koyuyosunnn cocuguDün gene tersten şaha kalktık kızılyıldız öptü kendisi 2 gol girdik atamadı gitti güzelim paralar sağlık olsun 3 ayrı kupona da oynadık (alır+kendisi 1.5üst+tplm3.5ü)
Var
Kullanıcı adı yazayım mı?VarNe zaman rolling vereceğimizi hissediyor gibisiniz 👏
Hesabınıza bonus tanımlanmıştırKullanıcı adı yazayım mı?
Teşekkürler çok hizlisinizHesabınıza bonus tanımlanmıştırçevrim 5x, çekim maksimum-minimum 5k
![]()
Kullanıcılarımızı tanıyoruz diyelimTeşekkürler çok hizlisinizama kullanıcı adı yazmadım henüz
![]()
Hadi yine kaptin roluTeşekkürler çok hizlisinizama kullanıcı adı yazmadım henüz
![]()