- 12,071
- 11,762
- 113
Keşke 1 saat geç uyarsaydin da senin metini ortadan kaldırsaydim.Yok golcü metini dedim dostmuleyim tesr degil mulayim sert olacak
Keşke 1 saat geç uyarsaydin da senin metini ortadan kaldırsaydim.Yok golcü metini dedim dostmuleyim tesr degil mulayim sert olacak
Genelde öyle bir kumarci sesi soluğu çıkmıyorsa ya slot oynuyordur yada silah zoruyla sexO parayı vurmuş öyle dediler
Vurur o 500 betten çevrim yapan adam oO parayı vurmuş öyle dediler
Ödeme işini cozebildin mi dost ?Keşke 1 saat geç uyarsaydin da senin metini ortadan kaldırsaydim.
Erhanı ıkıye böl@Metings1905 özel bir isteğin var mı ?
Umarım kumar oynuyordurGenelde öyle bir kumarci sesi soluğu çıkmıyorsa ya slot oynuyordur yada silah zoruyla sex![]()
Erhani kimse yapmaz o yüzden slot vuruyor kesinGenelde öyle bir kumarci sesi soluğu çıkmıyorsa ya slot oynuyordur yada silah zoruyla sex![]()
Hangi metinKeşke 1 saat geç uyarsaydin da senin metini ortadan kaldırsaydim.
Sen değilsin reis burda bir tane illet meto var herkes onun peşindeHangi metin
Zaten Benim gerçek adım cemil peşime boşuna düşmeyinSen değilsin reis burda bir tane illet meto var herkes onun peşinde![]()
Timsah cemilZaten Benim gerçek adım cemil peşime boşuna düşmeyin
Arkadaşlar sana Ayşe mi diyorZaten Benim gerçek adım cemil peşime boşuna düşmeyin
Yok kara FatmaArkadaşlar sana Ayşe mi diyor![]()
Kanka zateh 2 tane metin var biri sensin zatenHangi metin
Aynen digeride Cimbomlu metoKanka zateh 2 tane metin var biri sensin zaten
Diğeri olmasaydıda olurdu ama neyseKanka zateh 2 tane metin var biri sensin zaten
Sensındır bana metın abi dıyoHangi metin