- 29,478
- 21,526
- 113
Ben uye degılım olmalımıyımKullanıcılarımızı tanıyoruz diyelimBol kazançlar 🙏
Ben uye degılım olmalımıyımKullanıcılarımızı tanıyoruz diyelimBol kazançlar 🙏
Dedim ya attığımı geri isteme huyum yok helal olsun😂😍Geçen gün kaç kere yazdım IBAN at diye neden dönüş yapmıyorsun
Sana gelen ıbana gerı atabılırdınGeçen gün kaç kere yazdım IBAN at diye neden dönüş yapmıyorsun
Sende olay yeri inceleme gibisin metin kıllama😍😂Sana gelen ıbana gerı atabılırdın
Aksam benfıca yenılmez 3.5 ust olur 3.80 oran bassSende olay yeri inceleme gibisin metin kıllama😍😂
Dekontta Sadece gönderen banka bide gönderen isim soyisim yazıyor IBAN vs yazmıyorSana gelen ıbana gerı atabılırdın
Bende ıbanı var bıdhaakıne bana at ben ulastırırımDekontta Sadece gönderen banka bide gönderen isim soyisim yazıyor IBAN vs yazmıyor
Bu sitede hiç işlemmimiz yok sponsorda olmaidlar bari yatırım la deneyelimVarNe zaman rolling vereceğimizi hissediyor gibisiniz 👏
Attığından fazlasını atacaktım. Ondan öncede rolling bakiyesi yazdım o zaman da atmadın.Dedim ya attığımı geri isteme huyum yok helal olsun😂😍
İkasin linkini bulalımrol yapalim
Yap kirli çıkın yapİkasin linkini bulalımrol yapalim
Günaydın Dostİkasin linkini bulalımrol yapalim
A.selam dostSelamlar dostlar
Mental olarak çok kötüyüm aga nasi toparlicak bu bilmiyorumA.selam dost
Aynı her şekilde çok kötüyümMental olarak çok kötüyüm aga nasi toparlicak bu bilmiyorum
Herşey o kadar berbat ilerledi ki kapana kisildim vallahi son aylarda, Allah sağlık versin bixe diyorum çünkü psikoloji kalmadı yemin ederim dostAynı her şekilde çok kötüyüm
Vallahi öyle aynı durumdan ibaret çıkmazdayızHerşey o kadar berbat ilerledi ki kapana kisildim vallahi son aylarda, Allah sağlık versin bixe diyorum çünkü psikoloji kalmadı yemin ederim dost