- 45,517
- 25,157
- 113
Bjk derken
Bjk derken
Alakası yok şımarma wasil doğruları söylememek sahtekarlıkFırıncı
1903 ten beri takipteyizBjk derken
BejekeBjk derken
Yanlış yol1903 ten beri takipteyiz
Allah seni ıslah etmesin hemi nasıl komik olmaya başladın sen barromBejeke
Ben onları silip kendimi arada şımartıyorum kırmızı ışık yanar göremem diye korkuyorum
Puhahahah ben hep komiktim sadece mizacı mi anlayan yoktu etrafta, çok şükür sen geldinAllah seni ıslah etmesin hemi nasıl komik olmaya başladın sen barrom
O zaman @Saulalvarez bir dagitim yapsınBen onları silip kendimi arada şımartıyorum kırmızı ışık yanar göremem diye korkuyorum
Fenerli olmaktan iyidir arasıra şampiyon oluyoruz kavga dövüş :Yanlış yol
Allah benide ıslah etmiş heralde kafayı yiyorum galibaPuhahahah ben hep komiktim sadece mizacı mi anlayan yoktu etrafta, çok şükür sen geldin
Ama çaldığı para ile yapcak yoksa ben şurda 1dk daha durmamO zaman @Saulalvarez bir dagitim yapsın
Benim paramla Fener'e gol yer bahsi aldığından beri işlerin rast gitmiyor dost. Ne olduysa o gün olduO zaman @Saulalvarez bir dagitim yapsın
Biraz daha hatırlat bunu dost hatırlayamadım kiBenim paramla Fener'e gol yer bahsi aldığından beri işlerin rast gitmiyor dost. Ne olduysa o gün oldu![]()
Parami ver diyor hakli ama çok uzatmaya basladi cidden o çocuktan hiç kimse para alamaz oda bunu biliyorda ins döndüğünde tekrar muhatap olmaz onlanBeşiktaşsız forumda sarmıyor gerçi geldiğindede millete salça oluyor paramı ver diye neyse
Utanıyorum bizliğimizden yıkılıyorum ölücemŞurda 5-6 kişiyiz toplasak 1tl yere düşmez allah hepimizi ıslah etmiş yazık