HahahahhahaParami ver diyor hakli ama çok uzatmaya basladi cidden o çocuktan hiç kimse para alamaz oda bunu biliyorda ins döndüğünde tekrar muhatap olmaz onlan
HahahahhahaParami ver diyor hakli ama çok uzatmaya basladi cidden o çocuktan hiç kimse para alamaz oda bunu biliyorda ins döndüğünde tekrar muhatap olmaz onlan
Geri gelsinde geçen düğünden 200 Euro çaldım onu atıcamParami ver diyor hakli ama çok uzatmaya basladi cidden o çocuktan hiç kimse para alamaz oda bunu biliyorda ins döndüğünde tekrar muhatap olmaz onlan
Biraz daha hatırlat bunu dost hatırlayamadım ki
Saydin mi?Şurda 5-6 kişiyiz toplasak 1tl yere düşmez allah hepimizi ıslah etmiş yazık
@Mrlbra millet artık para bulsa evine cerceve edip asacak sen varken parada vardi bizde buluyorduk sen yokken paranın nasil birsey olduğunu unuttukUtanıyorum bizliğimizden yıkılıyorum ölücem
Saysam nolcak yükselcekmi birim fiyatıSaydin mi?
Yenı sezonda ben dolandırcam onu uzak durun ondan@Mrlbra millet artık para bulsa evine cerceve edip asacak sen varken parada vardi bizde buluyorduk sen yokken paranın nasil birsey olduğunu unuttuk
200 Euro kac para la hiç ömrümde 200 euro görmedimGeri gelsinde geçen düğünden 200 Euro çaldım onu atıcam
Açık eoru hesabı var dostGeri gelsinde geçen düğünden 200 Euro çaldım onu atıcam
O varken bende çok kazanc elde ettim bekli uğurlu geliyordu o gidince bende bittimYenı sezonda ben dolandırcam onu uzak durun ondan
PyahahahababEn zenginimiz metin düşünün yani nirvanayı düşünün ondan sonra wasil geliyor şuraya bak
Bana arada zınk atıyo sanslı gelmıyo parasoO varken bende çok kazanc elde ettim bekli uğurlu geliyordu o gidince bende bittim
Vay be dost sende de ne hafıza varmış helal valla 😂 İsa abi yaşıyor rahmetli demeyelim 😂Rahmetli asiruha rol için para attım sen şanslısın ilk bahsinsen ver dedi bende fener anltalya maçında Antalya gol atar oyna dedim oynadıkırk yıl düşünsem fener gol yesin diye maç izleyecgim aklıma gelmezdi dedi de
![]()
Kuzey olmus kilictaroglu puahahEkli dosyayı görüntüle 829881
Güle güle dost
Eskiden hiç değilse senin hesaplara arada zinklar geliyordu suan oda yokk e bizde de kazanc yokBana arada zınk atıyo sanslı gelmıyo paraso