- 456
- 285
- 63
Sabah 5 kişi 250 yaptı sen yetismedinEskiden hiç değilse senin hesaplara arada zinklar geliyordu suan oda yokk e bizde de kazanc yok
Sabah 5 kişi 250 yaptı sen yetismedinEskiden hiç değilse senin hesaplara arada zinklar geliyordu suan oda yokk e bizde de kazanc yok
Ben oraya hayatımda 5 10 defa ugramisimdir kod için ama hiç bi kodu alamadım ee vakit kaybı olmasın diye hiç uğramiyorum o konuya artikNeyse ben laws aktif promo kodlara gidiyorum 😂
Ağlayarak okudum bu sevinçli haberi, çok ihtiyacımız vardıBeyler mükkemmel haberim var size başlıyoruz
Kim 5 kisiye zink yaptiSabah 5 kişi 250 yaptı sen yetismedin
MetinKim 5 kisiye zink yapti
Metin kimi zinkladi la saka yapıyorsun galiba
Gozunden kacmıyo
Meto nun yanında benim adımı geçmesi çok sevindirdi beniEn zenginimiz metin düşünün yani nirvanayı düşünün ondan sonra wasil geliyor şuraya bak
Sabah foruma girdiğimde bu nesaji beğenen ilk 5 kişiye 250 yazmıştı vallaha laMetin kimi zinkladi la saka yapıyorsun galiba
5 kişi gönderim saglandi 250 tl herkese bol sans daha dm atmasın kimse yeter
Murobaskan 5 ayrı dm atmıs hepsını aldıSabah foruma girdiğimde bu nesaji beğenen ilk 5 kişiye 250 yazmıştı vallaha la
Yapar inanırımMurobaskan 5 ayrı dm atmıs hepsını aldı
@Metings1905 sendemi bozuldun halbuki ben snaa güveniyordum Metin de para varsa bizi aç bırakmaz zannediyordum ttuuhh sanaSabah foruma girdiğimde bu nesaji beğenen ilk 5 kişiye 250 yazmıştı vallaha la
Sadece yaşıyoruz onun dışında başka bi gelişme yok be büyük heyecan yarattım oysaki tühAğlayarak okudum bu sevinçli haberi, çok ihtiyacımız vardı
Sen 250 le doymazsın puahja@Metings1905 sendemi bozuldun halbuki ben snaa güveniyordum Metin de para varsa bizi aç bırakmaz zannediyordum ttuuhh sana
Konu sahibi ben değilim sadece konuyu açması için Beşiktaşa bu konuyu ac dedim ortak konumuz diyelimErhan sende nasıl konu sahibisinben senden daha vakifim olaylara
![]()
Eeeee naptılar?Bu sabah 3 kısı benı ınsaata goturdu zorla
Ben dun son paramı dostlara atıyorum onlar zorda kalmasın diye yakistiramadim sana insan hiç değilse sorar bari puahahSen 250 le doymazsın puahja
@jakadal5252 ustekı mesaj gıbı degıstıemıs benım mesajı cakalBen dun son paramı dostlara atıyorum onlar zorda kalmasın diye yakistiramadim sana insan hiç değilse sorar bari puahah