- 36,142
- 27,004
- 113
Vayyyy yemın bozulmus 😀Dun oynadım 300 turk lirası kazandim
Ekli dosyalar
-
544 KB Görüntüleme: 14
Vayyyy yemın bozulmus 😀Dun oynadım 300 turk lirası kazandim
Benim nicki almışsın dost 😂Konuya zengin adam girdi dikkat @vurucu999 hoşgeldin![]()
Ajanlık iç güdüm ile konuyu takip ediyorum benden herşey kaçar ama konu hırsızlıksa gelirim rezil ederim itleri.Sen burdamıydın laa![]()
Forumun en zengin adamıdır kendileri 15k neki onun içinWasilide ekle listeye 15 k yemişcebinden kendini dolandirmaktan infaz edelim
Atam da ne yapsın dolandırıcı sevindirmeyi severdiYok beni biliyordu bana ses etmiyordu ama atama kızıyordu kesin
HahahBenim nicki almışsın dost 😂
Bu dostumuzda eskiden zengindi forumda aktif oldukça fakirleşti eskiden vururdu saplardı şimdi mesaiye ayrıldıBenim nicki almışsın dost 😂
30 k dolandirmis mrlboroyuEge ne yapmış la onunla muhabbetim vardı baya geçen sene
Yohhh amgForumun en zengin adamıdır kendileri 15k neki onun için
Elimi kuran a bastim mi sence sen buna inandin mi ciddenVayyyy yemın bozulmus 😀
Kamu malına zarar verme, hırsızlık, dolandicilik, halkı kin ve düşmanlığa sevketmeEge ne yapmış la onunla muhabbetim vardı baya geçen sene
Harbiden ikimiz için de öyle dost, eskiden fırtına gibi eserdik 😂Bu dostumuzda eskiden zengindi forumda aktif oldukça fakirleşti eskiden vururdu saplardı şimdi mesaiye ayrıldı
Oda atami carpmisEge ne yapmış la onunla muhabbetim vardı baya geçen sene
Yalanmı konustun la kuranı katarak püüüElimi kuran a bastim mi sence sen buna inandin mi cidden
Aklından geçti dost kefaret gerektirir 250 rol parası alalım lütfenElimi kuran a bastim mi sence sen buna inandin mi cidden
Şimdilerse ise bi umut özelden kırmızı ışık bekliyor gelen kırmızı ışık oluyor arada heyecan yapıyorum oda başkanım oluyor uyarıyor bazenHarbiden ikimiz için de öyle dost, eskiden fırtına gibi eserdik 😂
Ben dört dörtlük değilim ama keşke basıp oynamasam ama oyuncağımi bildigim için ole birsey yapamamYalanmı konustun la kuranı katarak püüü
FırıncıLa @filozofolacak la kimsun sen habire kalpli emoji ataysan kalpli emoji fazla kullanan adam dan kaçılur