Gaddar kucağına aldığını indirmezBundan sonra nerde bir dolandici hırsız varsa azılı düşmanı benim
Gaddar kucağına aldığını indirmezBundan sonra nerde bir dolandici hırsız varsa azılı düşmanı benim
Onlan kavga bile edilmez varsa derdin dmden yaz dedim zaten onu bile yapamadi sadece hava gaziNe alaka la benim rol aldığım konuda kavga ettiniz ya bizde hattını bildirdik![]()
Sen 4 milyon iki yüz atmış sen ne diyonHedefi büyütüyoruz dost
Okudum dost mekandaydim o zamanOnlan kavga bile edilmez varsa derdin dmden yaz dedim zaten onu bile yapamadi sadece hava gazi
O zaman gerisi hallolur bizde cep delik cepten delikYok o değil![]()
7 kisilerdi sanırım asiruh nova abdulsomlud bilinenler bunlar diğerleri çok faydalı değillerdi zatenŞu ban yiyenler kaç kişiymiş forumda etkinlik yok bildiader tüm zenginler ban yemiş ağlamak şart
Bu konuyu zaten fakir fukara için açtık paraları yokken gelip dert yakinsinlar diyeO zaman gerisi hallolur bizde cep delik cepten delik
SayendeBu konuyu zaten fakir fukara için açtık paraları yokken gelip dert yakinsinlar diye
Asiruh dostumuzun pekte faydasını görmedim ben ne yazık ki nova dostum büyük kayıp7 kisilerdi sanırım asiruh nova abdulsomlud bilinenler bunlar diğerleri çok faydalı değillerdi zaten
Para yok yok hafta sonu 15k ya patladıBu konuyu zaten fakir fukara için açtık paraları yokken gelip dert yakinsinlar diye
Vay demlerdi be Rahmetli severdim onu ben gariban adamAsiruh dostumuzun pekte faydasını görmedim ben ne yazık ki nova dostum büyük kayıp
Bak bak sen bu rakamları gördün ama beni görmedinPara yok yok hafta sonu 15k ya patladı![]()
Tatilde yedik lâ para bulmadımBak bak sen bu rakamları gördün ama beni görmedin![]()
Egehandro bir gün şey yazmış mrlbro kupon kazandı çekiliş yaptı bana çıktı dağıtımda Ege deydi ne kadar sevmediğim adam varsa onlara çıkmış diyeLosers konusu zenginlerin konusu burasi ise fakirlerin konusu eskiden losers konusundaydik simdi burdayız
Ne kadar garıban varsa çakal burdaVay demlerdi be Rahmetli severdim onu ben gariban adam