- 15,213
- 15,842
- 113
Hs buldum ciğerHoşgeldin dost saygılar
Hs buldum ciğerHoşgeldin dost saygılar
Onunla ne işin olur senin dost@DESTURSUZ gel buraya çabuk
Doğum gunu bonusydu o ordan gördüm o sahsiSabah hyper e ödül atmayinyazmissin resimde evermatrix sitelerini dizmiş şu bunu ekledi bu bunu ekledi felan
Ne oldu dost
Bundan sonra nerde bir dolandici hırsız varsa azılı düşmanı benimOnunla ne işin olur senin dost![]()
Sen nerden biliyon laErhan onunla kavgalı![]()
Ha tamam o zaman bende Erhan kavgalı sen sevmezssin öyle adamları diyorum niye çağırıyor konuya dedim o zaman destekciniz dostBundan sonra nerde bir dolandici hırsız varsa azılı düşmanı benim
Kendisi hırsızdır rol açsın diye verilen parayı şimdi rol açıyorum la siz beni tanımıyor musunuz dünyaya faydam dokunmuştur diyip parayı alıp uzamistir. Not: parayı ben vermedimNe oldu dost
Ne alaka la benim rol aldığım konuda kavga ettiniz ya bizde hattını bildirdikSen nerden biliyon la
Federaller yakalar1903 ten beri takipteyiz dost
Yokmu bi 4260 hedeflik rolKendisi hırsızdır rol açsın diye verilen parayı şimdi rol açıyorum la siz beni tanımıyor musunuz dünyaya faydam dokunmuştur diyip parayı alıp uzamistir. Not: parayı ben vermedim
Boşuna kullanmıyoruz dostFederaller yakalar![]()
Laaa bugün çok ama çok fakirim@wasil im zenginim gel buraya![]()
Shell bunu gecen sene bi konu açmıştı o konuyu kapatıp onu rezil etmisti onun kafa yapısı çok farklı bi kafası var zaten bosver onuKendisi hırsızdır rol açsın diye verilen parayı şimdi rol açıyorum la siz beni tanımıyor musunuz dünyaya faydam dokunmuştur diyip parayı alıp uzamistir. Not: parayı ben vermedim
Cep de dahil mi bunaLaaa bugün çok ama çok fakirim
426 da olurYokmu bi 4260 hedeflik rol
Hedefi büyütüyoruz dostYokmu bi 4260 hedeflik rol