- 28,119
- 27,330
- 113
Ben 3 dakika da anladim kim olduğunu ama biraz tecrübe lazim bu isler için puahaAraştırma ekibim yolda olay yerini intikal ediyor gerekli açıklamalar araştırmadan sonra yapılacaktır KamuOyuna Duyuru.
Ben 3 dakika da anladim kim olduğunu ama biraz tecrübe lazim bu isler için puahaAraştırma ekibim yolda olay yerini intikal ediyor gerekli açıklamalar araştırmadan sonra yapılacaktır KamuOyuna Duyuru.
A.sSelamın Aleyküm arkadaşlar
Gizli sponsor diye konu açarız zaten kimse ayikmaz puahhaO zaman kimliğim açığa çıkar
Ayni ben puhahaSıkıntı yok paraya pek önem vermem zaten yoksa bu halde olmazdık genel olarak hepimiz
Fazlada gerek yokmuş öğrenmeye 😁Ben 3 dakika da anladim kim olduğunu ama biraz tecrübe lazim bu isler için puaha
Tecrübe başka birşeyGizli sponsor diye konu açarız zaten kimse ayikmaz puahha
Novaski la buO zaman kimliğim açığa çıkar
Dost bu eserler bonusmu vermiş sabah bir alıntı yapmistin sen çocuktan ,?Ayni ben puhaha
Cahilll nova degil bu novanin omru yatırıma ek fsde geçiyordu cogunklan bu baska biriNovaski la bu
Ben novasky değilim novaskyin kardeşi kovaskyimNovaski la bu
Evermatrix alt yapısıDost bu eserler bonusmu vermiş sabah bir alıntı yapmistin sen çocuktan ,?
Kova?Ben novasky değilim novaskyin kardeşi kovaskyim
Telrgram cetesınden mı😀Cahilll nova degil bu novanin omru yatırıma ek fsde geçiyordu cogunklan bu baska biri
Ne bonusu dostDost bu eserler bonusmu vermiş sabah bir alıntı yapmistin sen çocuktan ,?
Puhhaa durla geldigin gibi adam yine ban yiyecekTelrgram cetesınden mı😀
Sabah hyper e ödül atmayinyazmissin resimde evermatrix sitelerini dizmiş şu bunu ekledi bu bunu ekledi felanNe bonusu dost
Hoşgeldin dost saygılar@DESTURSUZ gel buraya çabuk