- 28,220
- 27,442
- 113
Bu adama rolde para atana bu saatten sonra yazıklar olsun
Ekli dosyalar
-
154.6 KB Görüntüleme: 20
Benimde hepsine adam başı 1ml yatırım var eklenen bir şey yok hahahahaBu adama rolde para atana bu saatten sonra yazıklar olsun
YazdimBu adama rolde para atana bu saatten sonra yazıklar olsun
Bu adamın bir gün rol açtığına sahit olmadım adam diyorki 4 5 siteye 500k den fazla yatırım var bu sene ve bu sahis hangi role baksam basi çekiyor bence bu forumun en zengin adamı olabilir puhhaaBenimde hepsine adam başı 1ml yatırım var eklenen bir şey yok hahahaha
Hemen her rolde de var çok ödül aldığıni gördüm dediğin gibi hiç konu açtığını görmedimBu adamın bir gün rol açtığına sahit olmadım adam diyorki 4 5 siteye 500k den fazla yatırım var bu sene ve bu sahis hangi role baksam basi çekiyor bence bu forumun en zengin adamı olabilir puhhaa
Ben bunların odul almaması için çok uğraşıyorum ama ben teklen olmuyor maalesefHemen
Hemen her rolde de var çok ödül aldığıni gördüm dediğin gibi hiç konu açtığını görmedim
Mesai başlamış günaydın kankaGünaydın ahali
Bugün çok fakirim vallaMesai başlamış günaydın kanka
Bu konuya zengin adam gelse dişimi kıracam artik puhhaaBugün çok fakirim valla![]()
Günaydın ahali
Ne zaman hangi gün hangi hafta hangi nay zengin oldun🤣Bugün çok fakirim valla![]()
Günaydın reisGünaydın kral
Bugün hergün her hafta dan her aydan daha fakirimNe zaman hangi gün hangi hafta hangi nay zengin oldun🤣
Yarın daha da fakir olursunBugün hergün her hafta dan her aydan daha fakirim![]()
Olsun zengin dostlarım varYarın daha da fakir olursun
Hani nerde hemen dost edinek😅Olsun zengin dostlarım var
Kendinle dost olHani nerde hemen dost edinek😅