- 28,201
- 27,426
- 113
Olur olur biz alıştık zaten kaybetmeye gelsene gidiyor zaten bugün olmadi yarın olur Allah büyükAyaksız oevltlari MK bnlar
Olur olur biz alıştık zaten kaybetmeye gelsene gidiyor zaten bugün olmadi yarın olur Allah büyükAyaksız oevltlari MK bnlar
Baktik ki bi dostumuz sigarasiz kalmış ee bizde o dostumuzun ihtiyacını karşılamak zorundayız dm iban dostHayırdır inşallah
Yeminle uyumaya çalışıyorum yok uyuyamıyorum eyvallah dostumBaktik ki bi dostumuz sigarasiz kalmış ee bizde o dostumuzun ihtiyacını karşılamak zorundayız dm iban dost
Yalvariyorum at şu ibani artikYeminle uyumaya çalışıyorum yok uyuyamıyorum eyvallah dostum
At hadiYeminle uyumaya çalışıyorum yok uyuyamıyorum eyvallah dostum
NeyiAt hadi
Kanka adama IBAN atsana
Kanka sigarayı aldım 1 dal içtim bileKanka adama IBAN atsana
He güzel valla aklımdaydın ama elime para geçmedi hiç aqKanka sigarayı aldım 1 dal içtim bile
Bende sana IBAN atayım mi asko@aminisego erhana ıban at dagıtım yapıyo
At dursun kenardaBende sana IBAN atayım mi asko
Hahahahaha olmaz şimdiAt dursun kenarda
@aminisego gıdık al sundanHahahahaha olmaz şimdi
Yok adam kaybediyor.iki gündür şuan bizim ona destek olmamız lazım@aminisego gıdık al sundan
Olun bencedeYok adam kaybediyor.iki gündür şuan bizim ona destek olmamız lazım
Eyvallah kankam sende sağolasın,He güzel valla aklımdaydın ama elime para geçmedi hiç aq
Lan sen ne adamsın 28k bozum vardı bozmadık mk gitti güzelim 74k😅Eyvallah kankam sende sağolasın,
Beni hiç katmayacaktin işin içine dost. Won olduktan sonra gelip sigara ismarlayacaktin. Kendi ayağına sıktın vallaLan sen ne adamsın 28k bozum vardı bozmadık mk gitti güzelim 74k😅