- 456
- 285
- 63
Zenginim vasilimGünaydın ahali
Zenginim vasilimGünaydın ahali
Rahmetli iyi adamdıAh be abi, ekip ne kadar yaman kaldı. Harbiden bırakan arkadaşları tebrik ediyorum özellikle suati @butragueno kardeşim günde 5 kez roll açar 8 kez yatardı oyle bir delikanliydi 😂
Perma mıBeşiktaş'ı banladilar
E şimdi @Erhan2121 var işte oda 7 açıyor 77 yatıyoAh be abi, ekip ne kadar yaman kaldı. Harbiden bırakan arkadaşları tebrik ediyorum özellikle suati @butragueno kardeşim günde 5 kez roll açar 8 kez yatardı oyle bir delikanliydi 😂
Cokmu kıvırcık olmuşPerma mı
Sende zengin duruşu var dost bu duruşu nerede olsa tanırımE şimdi @Erhan2121 var işte oda 7 açıyor 77 yatıyo
Zengin mi dün akşam sigaramız yoktu puahahahah @Erhan2121Sende zengin duruşu var dost bu duruşu nerede olsa tanırım![]()
O dün akşamdıZengin mi dün akşam sigaramız yoktu puahahahah @Erhan2121
Oda mi la var anasini@Baronizm sahtekar üçkağıtçı dolandırıcı dost iyi ki benim 200 TL yi atmadım her canım sıkıldığında keyfim bozuk olduğunda Dm den sana saydiriyorum rahatlıyorum iyi oluyor bana iyi geliyorsun 😁😁😁
Hayırlı işler ridom@Baronizm sahtekar üçkağıtçı dolandırıcı dost iyi ki benim 200 TL yi atmadım her canım sıkıldığında keyfim bozuk olduğunda Dm den sana saydiriyorum rahatlıyorum iyi oluyor bana iyi geliyorsun 😁😁😁
Galiba evet neden yedi bende bilmiyorum baskan ban attığı kişilere sebep yazardı normaldeBeşiktaş a ne oldu sınırsız mı yedi banı
Anladım kanka tamamdır teşekkürlerGaliba evet neden yedi bende bilmiyorum baskan ban attığı kişilere sebep yazardı normalde
Param yok maalesefZengin mi dün akşam sigaramız yoktu puahahahah @Erhan2121