Kesin ben olurumAranızda anlaşı işinden biri başarılı olursa 3. Kişiye rol açtırır🤪
Kesin ben olurumAranızda anlaşı işinden biri başarılı olursa 3. Kişiye rol açtırır🤪
PuahahahahahaErhanida kuraya dahil etmiş çok uzuldum suan puhhaa
Fındık bahcesındeydım adım gecmıs hayrıdır 😀Aranızda anlaşı işinden biri başarılı olursa 3. Kişiye rol açtırır🤪
BencedeKesin ben olurum
@Golcümetin puhhaaaFındık bahcesındeydım adım gecmıs hayrıdır 😀
Oda bızım amcaoglu
Hay senin yalanına puhhaaOda bızım amcaoglu
Benım hakkımı @jakadal5252 verınHay senin yalanına puhhaa
Sezar'ın hakkı Sezar'aBenım hakkımı @jakadal5252 verın
Niye la ne hissi@Erhan2121 erhanım içinde büyük hisler var mı ama çok büyük olması lazım
Kazanman lazımNiye la ne hissi
Hakan baktım sabahtan berı mucadeledesın bu konuda 250 tl ıcın bosver yapmaSezar'ın hakkı Sezar'a
Kısmet artık elbet bir gün bizde zincirlerimizi kırarızKazanman lazım
Sen artık tennnnnissss oyna bence puahahhajKısmet artık elbet bir gün bizde zincirlerimizi kırarız
Adam iyi mücadele veriyor valla takdir ettim her işyeri sahibi hakan gibi elemanlar ister puhhaaHakan baktım sabahtan berı mucadeledesın bu konuda 250 tl ıcın bosver yapma
Adam iyi mücadele veriyor valla takdir ettim her işyeri sahibi hakan gibi elemanlar ister puhhaa
Psikolojik baskı yapıyorsunuz o yuzden ben kazanamiyorum kesin puahhaSen artık tennnnnissss oyna bence puahahhaj
@camilly mı ne vardı o nerde abım dıyen heleseAdam iyi mücadele veriyor valla takdir ettim her işyeri sahibi hakan gibi elemanlar ister puhhaa