- 24,017
- 22,450
- 113
Alinma be ben seni sevdiğimden takliyorumMetin farklı mi nereye hangi konuya kim bişey paylaşsa aaaa Metin2 orda
Alinma be ben seni sevdiğimden takliyorumMetin farklı mi nereye hangi konuya kim bişey paylaşsa aaaa Metin2 orda
Ben gozlencıyMetin farklı mi nereye hangi konuya kim bişey paylaşsa aaaa Metin2 orda
Ula hakan mesaj sayın tepkıme sayısının 4 katı olmus 😀Metin farklı mi nereye hangi konuya kim bişey paylaşsa aaaa Metin2 orda
Yalancı asker mi herhal onun üstüne çok gittik bunaldi bizden kaçıp gitti@camilly mı ne vardı o nerde abım dıyen helese
Heee atskerYalancı asker mi herhal onun üstüne çok gittik bunaldi bizden kaçıp gitti
Biliyorum 😄Alinma be ben seni sevdiğimden takliyorum
Isim mi degistirmis etiket atınca ismi çıkmıyorHeee atsker
Puaahahhaahahah@Erhan2121 kanka bıkmadın mı amq adam 38 milyar kere roll açtırdı sana sal başarabilecek birileri yapsın ajaahah 🤣🤣🤣
Bu sefer tennnnniissssss deneyecek puahhahaja@Erhan2121 kanka bıkmadın mı amq adam 38 milyar kere roll açtırdı sana sal başarabilecek birileri yapsın ajaahah 🤣🤣🤣
100 bin kere milyonnnn kere Kenan beyyyy 🤣🤣🤣🤣Bu sefer tennnnniissssss deneyecek puahhahaja
Yok la bırak yapsın akıyoken doldursun puahja@Erhan2121 kanka bıkmadın mı amq adam 38 milyar kere roll açtırdı sana sal başarabilecek birileri yapsın ajaahah 🤣🤣🤣
Vekaleten ben geleyim son iki dakika@Golcümetin @murobaşkan 13.30 a kadar dm ışıklarını yakarsanız rol açalım yoksa aç kurtlar bekliyor
🧐🤣🤪
@aminisego doğru adam burda bak dostum 🤣🤣Vekaleten ben geleyim son iki dakika
Günaydın dost@Erhan2121 o gün benim konuda padişahıda getirmişim dağıtım yaptırıyorum gelmedin o kadar etikete @Beşiktaş a gönderttik bak
Günaydın kralGünaydın dost
Kazanirsak bir ihtimal salabilirsin ama sürekli kaybedince hirs yapıyorsun ya sizde pek beceremiyorsunuz da yine neyse ben daha fena durumdayım yinede puaha@Erhan2121 kanka bıkmadın mı amq adam 38 milyar kere roll açtırdı sana sal başarabilecek birileri yapsın ajaahah 🤣🤣🤣