Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Beşiktaş | Çay Demle Sabastiyan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,017
22,449
113
@Erhan2121 o gün benim konuda padişahıda getirmişim dağıtım yaptırıyorum gelmedin o kadar etikete @Beşiktaş a gönderttik bak
Hayat iste dost rol için beklersin saatlerce kimse olmaz iki dakika forumdan çıkarsın rol gelir ayağına eyw yinede beni düşündüğün için yine doğru kişiye gitmiş odul sorun yok yani dost

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,193
1,622
113
Memur maaşı gibi 250 tutar sabit sende bak haftasonu geldi bu rol bakiyesini 1 defaya mahsus benim için tek ama yükseltelim inanıyorum bugün kazanacam puahha
Ben 250 atayım sen 1k basmış gibi oyna 3 adım tamamla tamaladıktan sonra dağıtımı yap söz sana bi rol daha ardından açtıracam🤪🤣 şu şansızlığını kır artık mk😏😍😛

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,370
1,817
113
Aklıma ikiniz geldiniz zaten padişaha dedim hadi 3 ben 2 sen dağıt yok demedi valla o da güzel oldu

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
24,017
22,449
113
Ben 250 atayım sen 1k basmış gibi oyna 3 adım tamamla tamaladıktan sonra dağıtımı yap söz sana bi rol daha ardından açtıracam🤪🤣 şu şansızlığını kır artık mk😏😍😛
Rezil olduk harbiden siteler benim üstüme oynuyorlar bu ara puhhaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...