- 12,530
- 5,046
- 113
Yok be knk ben herşeyi tek bankada kullanmıyorumMK sana para attik bugün bizde patlamayak 😂
Yok be knk ben herşeyi tek bankada kullanmıyorumMK sana para attik bugün bizde patlamayak 😂
Qnb illet bı banka zaten knkaYok be knk ben herşeyi tek bankada kullanmıyorum
Borcun felan varmıydi peki
Yok yok param içindeydi kafayı yicem bi sigara alam dedim hesaba bı girmeye çalıştım patt direk şifre gidiyorum önüme bildirim yrraaa yedin diye kullanıma kapatılmıştırBorcun felan varmıydi peki
Git yarın bankaya parayi alırsın ama hesabin açılmaz artik banka havalesi ile sitelere çok fazla yatırım yapmayınYok yok param içindeydi kafayı yicem bi sigara alam dedim hesaba bı girmeye çalıştım patt direk şifre gidiyorum önüme bildirim yrraaa yedin diye kullanıma kapatılmıştır
Bişe olmaz skma canını sabah gider alırsın paranidaYok yok param içindeydi kafayı yicem bi sigara alam dedim hesaba bı girmeye çalıştım patt direk şifre gidiyorum önüme bildirim yrraaa yedin diye kullanıma kapatılmıştır
Umarım verirler inceleme ayağına bahane uretmezler özel banka bide böyle devlt bankasında degilBişe olmaz skma canını sabah gider alırsın paranida
Devlet olsa incelerde ozel verir hemenUmarım verirler inceleme ayağına bahane uretmezler özel banka bide böyle devlt bankasında degil
Bende öyle tahmin edigorum hadi inşallahDevlet olsa incelerde ozel verir hemen
Amin kardesmBende öyle tahmin edigorum hadi inşallah
Sonuçlanmadı ki sonuclansaa oynicam maç yokki su açıklığı kapatmak bk gibi maçlarHani 2 adım 😂
Evet evetSonuçlanmadı ki sonuclansaa oynicam maç yokki su açıklığı kapatmak bk gibi maçlar
Yine krizin tutmuss@aminisego bültende mac kalmadi be kanka
1 de güzel maçlar var futbol@aminisego bültende mac kalmadi be kanka
Geldim kankalar bildirim yeni geldi😁@aminisego bültende mac kalmadi be kanka
Cok şükürGeldim kankalar bildirim yeni geldi😁