Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bendenet 500 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yuseke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,555
353
83
dostum kusura bakmada beni şüphelendiren bir durum var hem konu açmışsın hemde iyilik akımında bambaşka kod paylaşmışsın insan düşünmeden edemiyor sitenin 2 ayrı kodunu bilip paylaşan ve konunun üstüne o kadar düşüp kanıt istenince 1 tane ss atamayan adam site adamı değilde nedir?
Dostum @fearjr1992 i tanimoyosan ya bu foruma yeni geldin yada kafa yok 20 kişi para çekti kaç kişi dekont attı önceki sayfalara gir bak

xsensei

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
25
5
3
Valla kanka ben bonusla yapmadım 400 tl kendi paramla yatırdım oynadim cekim verdim eğer sahteyse giden 400 olacak

Davut025

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
15
8
Beyler Riccobet diye bir site vardı burda arkadaş paylaşmıştı 250 tiyi 10 bin yaptım 2500 çektim yolladı beş bine de 1500 verıyor cekım bakım derim
Ricco beti paylaşan bendim o kadar ayıp ettiler site elamanı dediler bnde sizin gibi garibanim bonus kovaliyorum kim kime düşmanlık besliyorsa allah belasını versin

Davut025

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
15
8
Ricco beti paylaşan bendim o kadar ayıp ettiler site elamanı dediler sayende kaç kişi ödeme aldı bı özür bile dilemediniz bnde sizin gibi garibanim bonus kovaliyorum kim kime düşmanlık besliyorsa allah belasını versin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
50,177
23,556
113
Şuranın canlı desteğini getirin üyelik oluşturdum bu bonusu almazsam rahat edemem 😄

Davut025

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32
15
8
Reff linki felan degil googleye yaziyorum çıkıyor mail ile üye oluyorum otomotik ekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...