Ne kadarda olumlu bir yorum böyle100 verdi ama oynatmıyor yarına kapanır bu site yapacaklarını yaptılar
Ne kadarda olumlu bir yorum böyle100 verdi ama oynatmıyor yarına kapanır bu site yapacaklarını yaptılar
Dostum @fearjr1992 i tanimoyosan ya bu foruma yeni geldin yada kafa yok 20 kişi para çekti kaç kişi dekont attı önceki sayfalara gir bakdostum kusura bakmada beni şüphelendiren bir durum var hem konu açmışsın hemde iyilik akımında bambaşka kod paylaşmışsın insan düşünmeden edemiyor sitenin 2 ayrı kodunu bilip paylaşan ve konunun üstüne o kadar düşüp kanıt istenince 1 tane ss atamayan adam site adamı değilde nedir?
Mağaradan mi geldin reis 😂SİTENİN YENİ KODU
DomainBeyler Riccobet diye bir site vardı burda arkadaş paylaşmıştı 250 tiyi 10 bin yaptım 2500 çektim yolladı beş bine de 1500 verıyor cekım bakım derim
Aldıkta güncelleme var oynayamıyoruzsite yatırım şartsız bi kod daha açtı
Nerden anladinBu site sahte sakın yatırım yapmayın
Ref link var mıBeyler Riccobet diye bir site vardı burda arkadaş paylaşmıştı 250 tiyi 10 bin yaptım 2500 çektim yolladı beş bine de 1500 verıyor cekım bakım derim
Ricco beti paylaşan bendim o kadar ayıp ettiler site elamanı dediler bnde sizin gibi garibanim bonus kovaliyorum kim kime düşmanlık besliyorsa allah belasını versinBeyler Riccobet diye bir site vardı burda arkadaş paylaşmıştı 250 tiyi 10 bin yaptım 2500 çektim yolladı beş bine de 1500 verıyor cekım bakım derim
Kanka hangi linkten üye oldunRicco beti paylaşan bendim o kadar ayıp ettiler site elamanı dediler sayende kaç kişi ödeme aldı bı özür bile dilemediniz bnde sizin gibi garibanim bonus kovaliyorum kim kime düşmanlık besliyorsa allah belasını versin
20 kat çevrim şartı vardır efendim , max çekim 5.000 tl minimum yatırım 1.000 tl efendim