- 2,461
- 845
- 113
Hahahhaha böyle canlı destek mi olur
Hahahhaha böyle canlı destek mi olur
Bekliyoruz reis haber etYatirim yaptim öderse haber veririm
Site patladıYatirim yaptim öderse haber veririm
Altyapi kaynakli güncelleme varmış Betcore da aynı altyapi ya ordada varSite patladı
Valla hala gelmedi cekimDostlar kodlar farketmiyor çekimleri yapın ödeme geliyor
Gardaşım 20tokatçı site canlı desteğin üslubundan anlarsınız🤣
Dekont vs resim var mi bende cekim verdim bir bucuk saattir gelmedi Caagells kullanici adim hala cekim bekliyorumGardaşım 20
Kişi para çekti neye istinaden tokatçı diyorsunuz hemen bok atın amq
Baba ben sitede yönetici miyim ne yapayım faydalanılsın diye paylaştık altı üstü 🤣🤣Dekont vs resim var mi bende cekim verdim bir bucuk saattir gelmedi Caagells kullanici adim hala cekim bekliyorum
Dolandırıcı siteler vereceksin bunlara güzel allandira pullandira konuşanlar danBaba ben sitede yönetici miyim ne yapayım faydalanılsın diye paylaştık altı üstü 🤣🤣
dostum kusura bakmada beni şüphelendiren bir durum var hem konu açmışsın hemde iyilik akımında bambaşka kod paylaşmışsın insan düşünmeden edemiyor sitenin 2 ayrı kodunu bilip paylaşan ve konunun üstüne o kadar düşüp kanıt istenince 1 tane ss atamayan adam site adamı değilde nedir?Gardaşım 20
Kişi para çekti neye istinaden tokatçı diyorsunuz hemen bok atın amq
Dostum 43 mesajın var adamın 16k mesajı var bence site adamı sensindostum kusura bakmada beni şüphelendiren bir durum var hem konu açmışsın hemde iyilik akımında bambaşka kod paylaşmışsın insan düşünmeden edemiyor sitenin 2 ayrı kodunu bilip paylaşan ve konunun üstüne o kadar düşüp kanıt istenince 1 tane ss atamayan adam site adamı değilde nedir?
hangi sitenin reklamını yapmışım bugüne kadar? illa sürekli forumda tüm gün boş boş yazmam mı lazımDostum 43 mesajın var adamın 16k mesajı var bence site adamı sensin
İlk 3 ay anne sütü Cok önemlidostum kusura bakmada beni şüphelendiren bir durum var hem konu açmışsın hemde iyilik akımında bambaşka kod paylaşmışsın insan düşünmeden edemiyor sitenin 2 ayrı kodunu bilip paylaşan ve konunun üstüne o kadar düşüp kanıt istenince 1 tane ss atamayan adam site adamı değilde nedir?