- 334
- 109
- 43
Yatırım yapacaklar Şöyle düşünün ödemezlerse 1000 tl ye 5 oranlı kupon yapmışsınız kaybetmişsiniz gibi
Kral sorun olan o değil sağdan soldan alcaz yatırım yapıp çekcez ödemezse sıkıntı olan o zatenYatırım yapacaklar Şöyle düşünün ödemezlerse 1000 tl ye 5 oranlı kupon yapmışsınız kaybetmişsiniz gibi
Borç işi sıkıntı olur tabi ona bişey diyemicemKral sorun olan o değil sağdan soldan alcaz yatırım yapıp çekcez ödemezse sıkıntı olan o zaten
Evet video var deniyor fotoğraf var deniyor ama ekran görüntüsü yok ortadaÖdendi diyen varda bi ekran görüntüsü atan yok
Bro konuyu açan benim dediğim gibi birinden gördüm video da var çekim yapanlar görünüyor 5-10 dk da ödeme almışlar burada da 3 kişi felan çektim ödendi yazmış nedir ne değildir bilmiyorum 1k az para değil riske girmek istemeyen yatırım yapmasın bonusu almasın kısmet çünkü gider 15 kişiye öder sana gelince muamele yapar 1k dan olursun sonra bana gelip küfür etmeyin..Evet video var deniyor fotoğraf var deniyor ama ekran görüntüsü yok ortada
Estağfirullah knk sana neden küfür edeyim öyle diyorsan öyledirBro konuyu açan benim dediğim gibi birinden gördüm video da var çekim yapanlar görünüyor 5-10 dk da ödeme almışlar burada da 3 kişi felan çektim ödendi yazmış nedir ne değildir bilmiyorum 1k az para değil riske girmek istemeyen yatırım yapmasın bonusu almasın kısmet çünkü gider 15 kişiye öder sana gelince muamele yapar 1k dan olursun sonra bana gelip küfür etmeyin..
Umarım çekimin gelir 504 lirana çökerim haberin ola helal et hehe 🤣🤣😅Estağfirullah knk sana neden küfür edeyim öyle diyorsan öyledir
Harbiden şunu bi kanıtlayın babacım yaÖdendi diyen varda bi ekran görüntüsü atan yok
Normal de boy boy ekran görüntüsü atar çekenler 😂Harbiden şunu bi kanıtlayın babacım ya
Site adamı bu ,Valla dostlar bana sövmeyin birinden gördüm ödeme almış Kamil 5k bende paylaştım belki becerten olur
@Doga2516 bunu görünce yetti bana yamam kapattım siteyi ahahahhaha
Evet bu şekilde bi destek gerçekten olmaz ya cevap verme kapa desteği yada böyle konuşma siteyi bitirir saglamda olsa@Doga2516 bunu görünce yetti bana yamam kapattım siteyi ahahahhaha