Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bendenet 500 TL Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmeh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
334
109
43
Yatırım yapacaklar Şöyle düşünün ödemezlerse 1000 tl ye 5 oranlı kupon yapmışsınız kaybetmişsiniz gibi

husocan58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
76
28
Yatırım yapacaklar Şöyle düşünün ödemezlerse 1000 tl ye 5 oranlı kupon yapmışsınız kaybetmişsiniz gibi
Kral sorun olan o değil sağdan soldan alcaz yatırım yapıp çekcez ödemezse sıkıntı olan o zaten

Freedom_Warrior

T̸e̸c̸r̸ü̸b̸e̸ ̸;̸A̸c̸ı̸n̸ı̸n̸ ̸Ö̸d̸ü̸l̸ü̸d̸ü̸r̸..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
533
499
63
Big bas 50 spinde 5 defa freespin e girdi.
Oyunlara müdahale nasıl yokmuş! daha iyi anlıyorum.

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
719
155
43
simdi bu site oduyor mu konuya baktim goremedim

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,989
12,145
113
Evet video var deniyor fotoğraf var deniyor ama ekran görüntüsü yok ortada
Bro konuyu açan benim dediğim gibi birinden gördüm video da var çekim yapanlar görünüyor 5-10 dk da ödeme almışlar burada da 3 kişi felan çektim ödendi yazmış nedir ne değildir bilmiyorum 1k az para değil riske girmek istemeyen yatırım yapmasın bonusu almasın kısmet çünkü gider 15 kişiye öder sana gelince muamele yapar 1k dan olursun sonra bana gelip küfür etmeyin..

husocan58

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
141
76
28
Bro konuyu açan benim dediğim gibi birinden gördüm video da var çekim yapanlar görünüyor 5-10 dk da ödeme almışlar burada da 3 kişi felan çektim ödendi yazmış nedir ne değildir bilmiyorum 1k az para değil riske girmek istemeyen yatırım yapmasın bonusu almasın kısmet çünkü gider 15 kişiye öder sana gelince muamele yapar 1k dan olursun sonra bana gelip küfür etmeyin..
Estağfirullah knk sana neden küfür edeyim öyle diyorsan öyledir

Nedim277

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8
3
3
Aqalar kimse yatırım yapmasın slotlar sahte uyandırım sizi sakın ha sakın yaw bin TL yatırım kendin yap oyna bin TL olsa niye deneme ülke ugrasim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...