- 9,930
- 8,140
- 113
Zaten oraya düşence adamın oynadığı siteye de düşüyor aynı sistem sonuçlar kısmın da da varLan verme zaten bilader para için yazmadım ki adama link attım . Para mı dileniyorum burda. Kuponu olan kişi baksın resmi siteden işte .
Zaten oraya düşence adamın oynadığı siteye de düşüyor aynı sistem sonuçlar kısmın da da varLan verme zaten bilader para için yazmadım ki adama link attım . Para mı dileniyorum burda. Kuponu olan kişi baksın resmi siteden işte .
Daha fazla bile aynen öyle geçenlerde 40 50 k 1.3 dk da 16 sayı oldu yattıbunlarda 1dkda 10 sayı bile çıkabiliyor
Eğer dediğin gibi barem düştüyse kazanmışsındır ama 1 dakika da arkadaşın dediği gibi 6-7 sayı bence rahat atiyorlar ama baremin öyle düşmesi beni umutlandırdı umarım kazanmışsındırKardeşim 1.3 dk kala yayın açıktı son 1 dk kala 237 lerden 230 Lara düştü alt üst 1 dknkala beş sayı hakkım vardı
Sağol kral ins ya pek umudum yok ama insTam 58 çıkmıştır umarım senin adına mutlu oluruz
bıldıgın oran takıbı bu maclar ya per takıbın varsa kazanıyorsn ev ev dep ev veya ev ev ev dep veya dep ev ev ev gıbı sınden perıyotları ıyı yakalaman lazm bol sansın olsn umarım gelmıstır maca baktmda yurtdsındakı bı sıte var ora hemen eklerdı skoru daha eklememıs 1 2 saate duser dostm umarım kazanmıssındır..Daha fazla bile aynen öyle geçenlerde 40 50 k 1.3 dk da 16 sayı oldu yattı
Ama bazende boş bırakıyorlar bunlarda çok ekmek var yani basket oynayan bunları takip etsin full üçlük gidiyolar Simac 3 sayı sayılıyor atislarfa ilkini atamazsan vs kurallar değişik ve zaman durmuyor foulde top dışarı çıkarsa sakatliktanvs bazende hakemler maçı topa sokmuyor dkngeviitiryo sadece şike uani
5-10 dakikaya arkadaşların attığı ipbl.pro sitesine düşecektir sonuç bende oraya bakıyorum düşmedi daha başka yerde yokİlk defa bu maçların böyle olduğunu gördüm
Dediğin gibiyse harika işte adam kazandı demektirİlk çeyrek 57.5 tan acip üst bitti. İkinci çeyrekte alta çekmişlerdir. Maç yayini yoktu 1xbette de sadece görsel vardı. 3. Per başlangıcında 60-56 idi. Resmi siteye düşsün hemen görsel atalim
Maç 60-56 iken durmus ertelenmiş olabilir dost
Vk da iyi p*rnodo oluyor ahahah
Arkadaş için 6 yıllık 3 senedir gitmedigim üyeliğime girdimVk da iyi p*rnodo oluyor ahahah![]()
Durdu ama maç oynaniyordunyayini kestilerMaç 60-56 iken durmus ertelenmiş olabilir dost
Oynanırsa yayın olur. Maçın durmuş oynanmamış olması daha muhtemel. Oynanırsa yayın oluyor genelde. Bekle biraz bakalimDurdu ama maç oynaniyordunyayini kestiler
Normalde böyle olmazdı daha önce hiç denk gelmedim bendeDurdu ama maç oynaniyordunyayini kestiler