Verin şu adamın parasını jxnwjznsnDostum ilk ben attım zaten ekran görüntüsünü iki mesaj ustte
Verin şu adamın parasını jxnwjznsnDostum ilk ben attım zaten ekran görüntüsünü iki mesaj ustte
Sonuçlansin bakcam kralDostum ilk ben attım zaten ekran görüntüsünü iki mesaj ustte
Kskdkdkdjdjd aymenVerin şu adamın parasını jxnwjznsn
Yanlış anlama dostum para için yazmadım ilk ben yazdım dedim sadece inşallah iade yapmasinlardaSonuçlansin bakcam kral
Gardaş para için yazmadiysan niye ısrarla ilk ben yazdım diyorsun şaka mısın awk cuma cumaYanlış anlama dostum para için yazmadım ilk ben yazdım dedim sadece inşallah iade yapmasinlarda
İlk ben yazdım derkenki amaç neydi. Para için yazmadın tamam 🤣Yanlış anlama dostum para için yazmadım ilk ben yazdım dedim sadece inşallah iade yapmasinlarda
Tamam para için yazmışım bı sus artık beee sonuç girilmiş artıkGardaş para için yazmadiysan niye ısrarla ilk ben yazdım diyorsun şaka mısın awk cuma cuma
Para için yazmadiysan ilk ben yazdım demene gerek var mıYanlış anlama dostum para için yazmadım ilk ben yazdım dedim sadece inşallah iade yapmasinlarda
Evet sen haklısınİlk ben yazdım derkenki amaç neydi. Para için yazmadın tamam 🤣
Sende haklısın kralPara için yazmadiysan ilk ben yazdım demene gerek var mı![]()
Bol bol şanslar 1k katlarsin umarımSende haklısın kral
24 saati bulur sonuclanmasiHala acikta kupon beyler
İade olmasında 24 saaat sonuclansin gerekirseHala acikta kupon beyler