Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Maçı Bulamıyorum Belgorod Basketbol Maçını Bulamıyorum

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,919
8,130
113
Lan verme zaten bilader para için yazmadım ki adama link attım . Para mı dileniyorum burda. Kuponu olan kişi baksın resmi siteden işte .
Zaten oraya düşence adamın oynadığı siteye de düşüyor aynı sistem sonuçlar kısmın da da var

kir678

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,390
1,194
113
bunlarda 1dkda 10 sayı bile çıkabiliyor
Daha fazla bile aynen öyle geçenlerde 40 50 k 1.3 dk da 16 sayı oldu yattı
Ama bazende boş bırakıyorlar bunlarda çok ekmek var yani basket oynayan bunları takip etsin full üçlük gidiyolar Simac 3 sayı sayılıyor atislarfa ilkini atamazsan vs kurallar değişik ve zaman durmuyor foulde top dışarı çıkarsa sakatliktanvs bazende hakemler maçı topa sokmuyor dkngeviitiryo sadece şike uani

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,919
8,130
113
Kardeşim 1.3 dk kala yayın açıktı son 1 dk kala 237 lerden 230 Lara düştü alt üst 1 dknkala beş sayı hakkım vardı
Eğer dediğin gibi barem düştüyse kazanmışsındır ama 1 dakika da arkadaşın dediği gibi 6-7 sayı bence rahat atiyorlar ama baremin öyle düşmesi beni umutlandırdı umarım kazanmışsındır

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,919
8,130
113
Tam 58 çıkmıştır umarım senin adına mutlu oluruz

aslan17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
322
204
43
Daha fazla bile aynen öyle geçenlerde 40 50 k 1.3 dk da 16 sayı oldu yattı
Ama bazende boş bırakıyorlar bunlarda çok ekmek var yani basket oynayan bunları takip etsin full üçlük gidiyolar Simac 3 sayı sayılıyor atislarfa ilkini atamazsan vs kurallar değişik ve zaman durmuyor foulde top dışarı çıkarsa sakatliktanvs bazende hakemler maçı topa sokmuyor dkngeviitiryo sadece şike uani
bıldıgın oran takıbı bu maclar ya per takıbın varsa kazanıyorsn ev ev dep ev veya ev ev ev dep veya dep ev ev ev gıbı sınden perıyotları ıyı yakalaman lazm bol sansın olsn umarım gelmıstır maca baktmda yurtdsındakı bı sıte var ora hemen eklerdı skoru daha eklememıs 1 2 saate duser dostm umarım kazanmıssındır..

masoud26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,340
4,954
113
İlk çeyrek 57.5 tan acip üst bitti. İkinci çeyrekte alta çekmişlerdir. Maç yayini yoktu 1xbette de sadece görsel vardı. 3. Per başlangıcında 60-56 idi. Resmi siteye düşsün hemen görsel atalim

Mkrc53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,919
8,130
113
İlk çeyrek 57.5 tan acip üst bitti. İkinci çeyrekte alta çekmişlerdir. Maç yayini yoktu 1xbette de sadece görsel vardı. 3. Per başlangıcında 60-56 idi. Resmi siteye düşsün hemen görsel atalim
Dediğin gibiyse harika işte adam kazandı demektir