Ben bi kayınbabama yemek götürüp geliyomtürkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Benim Belçika'da dayım olacak dayı karın olim beni yanına al derimtürkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Aga iyi degil degilBenim Belçika'da dayım olacak dayı karın olim beni yanına al derim
Şartlar kötü müYaşamış biri olarak söylüyorum hiç iyi biyer değil Belçika Polonya 2 ülkede çalıştım bilahare tövbe ettim
Git de bizde nefes alalımŞartlar kötü mü
türkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Yanlış anlama forumun icindeyiz bizde sessiziz biraz ama takip ediyoruz yani harbiden çok değişken bir kardessin be Ağa
öyle dene dost muhakkak özlersin hasret çekersin vatan bi başkaYemin ederim gidiyorum çok mutluyum bu ülkeden kurtulduğum için, çalıştığımın karşılığını alacağım için her şey için çok mutluyum tabii neler olur yaşam nasıl Belçika’da düzen nasıl bilmiyorum göreceğiz
Artık gıt makina herkes rahatlasın sen 1 efsane 2 formun demırbası oldunuztürkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Yemin ederim gidiyorum çok mutluyum bu ülkeden kurtulduğum için, çalıştığımın karşılığını alacağım için her şey için çok mutluyum tabii neler olur yaşam nasıl Belçika’da düzen nasıl bilmiyorum göreceğiz
bence de yalan söylüyorlar- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
bu konu son konum olabilir bu forumdaki artık eskisi gibi girmiyorum zaten günde 1 belkiYarın yenı konu açarsın dost makine battı uctu diye parayı vurdun evlendin yurt dışına da gittin bu gece sıra da uzay var inşallah
Milyarlarca insanın hayali senin gerçeğin oldu git kurtul orada insan hayatına değer varbu konu son konum olabilir bu forumdaki artık eskisi gibi girmiyorum zaten günde 1 belki
Buraya insan hayatına değer yok sadece insanlar serbestler paraya değer var burda paran yoksa kimse seni insan yerine koymuyorlar Türkiye'den daha berbatlar sadece para değerli burda ve ucuz buranın yaşamı o kadarMilyarlarca insanın hayali senin gerçeğin oldu git kurtul orada insan hayatına değer var
Bi ara evi barkı satıp kupona bastın geçenlerde ayrı eve çıkıyordun şimdi yurt dışına mı gitmeyi planlıyorsun reiss