- 111
- 40
- 28
nasıl çıkıyorsun hangi yöntemle
Sen den Bı cacık olmaz, yapmadigin iş kalmadı. Hayallerin cok amatürkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
niye öyle diyorsun adama cacik degil, süt dahi olamaz. 😂 şaka bir yana, adam pes etmiyor en azindan. ben 21 yasindayim arada intihar edesim gelmiyor degil, maalesef. sadece ben degil, cogu genc bıkmış bu durumdan. üstelik intihar vakalari arttikca artiyor. Ülke resmen göz göre göre bataklıkta batıyor adetaSen den Bı cacık olmaz, yapmadigin iş kalmadı. Hayallerin cok ama
Yapmadığın iş kalmadı deme adam yapicam diyor ama yapmiyor yani kısaca işi biliyor ise gitmiyor puhahahaSen den Bı cacık olmaz, yapmadigin iş kalmadı. Hayallerin cok ama
Şartlar kötü Avrupanın gt delıgı Belçika PolonyaŞartlar kötü mü
İşin gücün rast gelsin kardeştürkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Ahhafhffsas😁😁😁Awk sen bi tekel açıyon bi havalimanı kuruyon bi dayının yanına gidiyon bi marsa çıkıyon sen ne garip değişik türden bi yaratıksın knk
Ooooo sabah sabah iyi gelditürkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Bana özelden ulaşsınMakina dost bir sitede 45k para var arkadaşın onu nasıl alabiliriz kayıp bonusuyla max almış 2k çekebiliyor 🤣
Umarim belcikada daha cok oynamassin, sonrada ayni seyi Turkiyeye gidecegim diye yazmassin dost.türkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Bu sefer kesin karariymisAwk sen bi tekel açıyon bi havalimanı kuruyon bi dayının yanına gidiyon bi marsa çıkıyon sen ne garip değişik türden bi yaratıksın knk