- 9,528
- 9,409
- 113
Emirdağlı değilim ama akrabalarım var. Vişnelikteyim pek yok buradabaskan emirdağlımsın sen belçika emirdağlı çakılıda ondan soruyorum bende esesdeyim
Emirdağlı değilim ama akrabalarım var. Vişnelikteyim pek yok buradabaskan emirdağlımsın sen belçika emirdağlı çakılıda ondan soruyorum bende esesdeyim
Orada oranlar yüksek mi uyelikleri Belcikadan açalımtürkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
anladım dostum bende batıkentteyımEmirdağlı değilim ama akrabalarım var. Vişnelikteyim pek yok burada
Mal arkadaşlar kusuruna bakmayin siztürkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Kral Allah'a emanet ol Brüksel lahanası güzeldirtürkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Awk sen bi tekel açıyon bi havalimanı kuruyon bi dayının yanına gidiyon bi marsa çıkıyon sen ne garip değişik türden bi yaratıksın knk
Ref link atıyor sanki üye olan 500 alacak hemen oe500 TL anında çek
e-Şans Açıldı - Muhteşem Ödüller Sizi Bekliyor
Binlerce Muhteşem Ödülde Heyecana Ortak Ol! Web Sitemize Gel, Çekiliş Biletini Al, 84 Yıllık Mili Piyango Güvencesiyle, Hayalini Kurduğun Her Şey e-Şans'da.e-sans.com.tr
ZiyaaaaDaha 1 hafta önce gözlemeci dükkanı açacaktı tatmin etmedi galiba