Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Belçikaya Gideceğim

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,859
4,820
113
türkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Orada oranlar yüksek mi uyelikleri Belcikadan açalım

r1kxp

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
206
75
28
Hakkında hayırlısı olsunda zor iş

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,336
888
113
türkiye benim icin bitti belcikaya dayımın yanına gideceğim ticaret yapmayı dusunuyorum sonunda bu kumarı bırakacağım gibi duruyor rahatlık içinde zevk icinde olsa kumar oynamamayı düşünüyorum umarım yanılmam bu yaz uçacağım kesinleşti
Mal arkadaşlar kusuruna bakmayin siz

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,304
604
113
Kral Allah'a emanet ol Brüksel lahanası güzeldir

tusubana33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,613
1,600
113
Bende Afrika'ya gidiyorum. Orda safari hayatı yaşayacam. Bir uzun direkli ev kuracam safari ortasına ve nehre yakın olacak ordan su ihtiyacını da karşılarım arada bir ceylan falan avlar geçinip giderim. Birde Afrikalı gaci bulur evlenirim