- 31,534
- 21,229
- 113
Artık nasıl yaliyorsa yara olmuş ağzıSınanda gıdıyo ondan laf alıyor buraya yazıyoe bole dedı soyle dedı puahha
Artık nasıl yaliyorsa yara olmuş ağzıSınanda gıdıyo ondan laf alıyor buraya yazıyoe bole dedı soyle dedı puahha
Uygun yapsın fukaraBeyler @Barrios 500 atıyorum roll yapıyor kabulmü herkes
Buna kaldiysak yandik dost 😂 8 adım 4 kişi 25 ile işi bitirir metinimSimdi bes parasız kaldık metin rol acacak mi diye bekliyoruz dünya çekilmez bir hal aldı artık puhhaa
Koyuldu ek yerime bakiye makiye kalmadıKoyduk mu
100 k yi hafizandan silememişsinUygun yapsın fukara
Sen tatılden once ıyıydın tatıl senı bozduKoyuldu ek yerime bakiye makiye kalmadı
sinana cevap hakkı doğdu etiket atmamak için kendimi zor tutuyorumBana Hayro deme adam sinana sponsor oluyor aq inanılmaz ya
Eskiden hayat çok daha guzeldi puahaBuna kaldiysak yandik dost 😂 8 adım 4 kişi 25 ile işi bitirir metinim
Hee lan unutmusm ben onu100 k yi hafizandan silememişsin
@sinansrml63sinana cevap hakkı doğdu etiket atmamak için kendimi zor tutuyorum
Sağol metin izin verdiğin içinUygun yapsın fukara
İnan et bugün yine izine çıktım öğleden sonra bile işe gitmedim işyerindeki motorların bedduası mı tuttu acabaSen tatılden once ıyıydın tatıl senı bozdu
Northe noldu o da hiç gözükmüyorEskiden hayat çok daha guzeldi puaha
Arsenal 1-0 mı bitmiştiEskiden hayat çok daha guzeldi puaha
Yamaha mı motorlar hacı amcaİnan et bugün yine izine çıktım öğleden sonra bile işe gitmedim işyerindeki motorların bedduası mı tuttu acaba
Forum da saolsun 2 kazandin mi göze geliyorsun 3 kez kazanc olmuyor dostİnan et bugün yine izine çıktım öğleden sonra bile işe gitmedim işyerindeki motorların bedduası mı tuttu acaba
Gereksiz konular
Aynen kafayı yedi o gün 1 0 bitti diye puahaArsenal 1-0 mı bitmişti