- 7,343
- 7,503
- 113
Gözü olanın gözünün ferine sokayım abiForum da saolsun 2 kazandin mi göze geliyorsun 3 kez kazanc olmuyor dost
Gözü olanın gözünün ferine sokayım abiForum da saolsun 2 kazandin mi göze geliyorsun 3 kez kazanc olmuyor dost
@Barrios sımdı yapar bır hayır duası hepsını def ederİnan et bugün yine izine çıktım öğleden sonra bile işe gitmedim işyerindeki motorların bedduası mı tuttu acaba
Bilgi sahibi değilim dost yanlış bir konuya parmak bastiysak kbGereksiz konular
Kayıplar Çok olunca dua yetmiyor muska şart onunda maliyeti var@Barrios sımdı yapar bır hayır duası hepsını def eder
Oda bokunu cıkarmıs 1 tl yeterlıydı
Ne açgözlü adammış aq
Yemin billahi göz var dost burdan 2 kuruş kazan millet yamyam gibi dusuyor peşine bide sen yüklü kuponları da hep burada paylaşıyon çok göze geliyorsun tutarı gizle benceGözü olanın gözünün ferine sokayım abi
Unutmamışız be daha dün gibiydiAynen kafayı yedi o gün 1 0 bitti diye puaha
Erhan başlama yine uzun mesajlarına aqYemin billahi göz var dost burdan 2 kuruş kazan millet yamyam gibi dusuyor peşine bide sen yüklü kuponları da hep burada paylaşıyon çok göze geliyorsun tutarı gizle bence
Uzun yazıp felsefe yapıyorsa anlakı sıfır kasa puahhErhan başlama yine uzun mesajlarına aq
Gerçekten yaptığı iş değil yani geçen @Metings1905 0.50 kuruş için 🔪 çekti banaNe açgözlü adammış aq
Dediğini yapacam eyvallahYemin billahi göz var dost burdan 2 kuruş kazan millet yamyam gibi dusuyor peşine bide sen yüklü kuponları da hep burada paylaşıyon çok göze geliyorsun tutarı gizle bence
Butranin rollerde iyiydi 42.5 ust diye kupon alırdı puhhaaUnutmamışız be daha dün gibiydi
Sorun yok onlar gevezelik yapiyor 😉Bilgi sahibi değilim dost yanlış bir konuya parmak bastiysak kb
Valla dost ben senin için dedim forumda 2k lik rol kazanıyorum 100 kisi dm atıyor tg den yazan mi desem wp den yazan mi desem ben bunun çilesini 1 senedir yaşıyorum 2 defa arka planda kazanabildim sadece onlarda borca gitti sende kaliteli adamsin herseyini burdan paylaşmaDediğini yapacam eyvallah
Butra nerde kendisini sevmem ama forumun kalitesini yukarı çeken biriydiButranin rollerde iyiydi 42.5 ust diye kupon alırdı puhhaa
Çekilis konusu gelirmi acep puhaaAdamın paralar çöpe gitti biri getirbete atıyor biri salı günü pazartesi bonusu alıyor biri 250 yi 5 k yapmaya çalışıyor