- 28,319
- 27,603
- 113
6 kupondan 1 tane gelse donsuz kalmazdin da 6 da 0 i nasil becerdim hala onu anliayamadimAllah seni ıslah etsin 6 kupon yapacak paran var bana don alamadım mi sabahtan beri ciplagim diyorum
6 kupondan 1 tane gelse donsuz kalmazdin da 6 da 0 i nasil becerdim hala onu anliayamadimAllah seni ıslah etsin 6 kupon yapacak paran var bana don alamadım mi sabahtan beri ciplagim diyorum
Öder dost orası çekimlerim olduBenim roller başarılı olmuyor ama getirbet 500 öderse roll açcam 😂
Roll açcam zaten size soruyom getirbeti bilmiyom bonus aldım çevrimi tamamladım 150 yatır 500 çek diyo. 150yle roll açmak var 500le açmak var 🤔Adam sana roll dıye para verıyor saga sola zevk ıckn degıl
O hani burdayim kazanirsan haberim olsun mesajiUlan mıllet gelmesın dıye ole dıyoesun ılk bolsans sen yazarsın
Düzgün cevap veren oldu sonunda sağolasın reis 🥳🍀Öder dost orası çekimlerim oldu
Bu arada dost eskiden basket rollü açıp dağıtım yapan bir arkadaş misin oysan sessizce Beğen ben anlarımDüzgün cevap veren oldu sonunda sağolasın reis 🥳🍀
Haşim titre ve kendine gel artikRoll açcam zaten size soruyom getirbeti bilmiyom bonus aldım çevrimi tamamladım 150 yatır 500 çek diyo. 150yle roll açmak var 500le açmak var 🤔
@Hayroo yan hesabıBu arada dost eskiden basket rollü açıp dağıtım yapan bir arkadaş misin oysan sessizce Beğen ben anlarım
Ben basket oynamam reisBu arada dost eskiden basket rollü açıp dağıtım yapan bir arkadaş misin oysan sessizce Beğen ben anlarım
Adım haşim değil escobar reis 🥸Haşim titre ve kendine gel artik
yok Koyulduk ek yerime , nanaydakemalGeçmiş olsun dostum bı 10 ar K daha dene demeyeceğim ki bu sinirle zaten deniyorsundur
Nerde bu adam sen nasıl herşeyi hatırlıyorsun Ağa yav 😂@Hayroo yan hesabı
Haşim güzel bundan sonra adın Haşim olsun kankaAdım haşim değil escobar reis 🥸
Bana Hayro deme adam sinana sponsor oluyor aq inanılmaz ya@Hayroo yan hesabı
Hüngür hüngür ağlayarak okudum kesene bereket dostum
Allah korusun ❌Haşim güzel bundan sonra adın Haşim olsun kanka
Sınanda gıdıyo ondan laf alıyor buraya yazıyoe bole dedı soyle dedı puahhaBana Hayro deme adam sinana sponsor oluyor aq inanılmaz ya
Koyduk mu