- 2,753
- 1,470
- 113
yok baba 100-200-50 tl lık total 45 yatırım 0 winner kazanç adamlar bir kere jest insiyatif sağlamadı45 bin mi tl mi
yok baba 100-200-50 tl lık total 45 yatırım 0 winner kazanç adamlar bir kere jest insiyatif sağlamadı45 bin mi tl mi
Anlasilan payfix bize çok lazım olacak hemen açayımarkadaslar ben bi shell yapıp geliyorum az önce makara yaptım bayram daha çekmedi parayı son paramızı kumara gömmeyelim cigaramızı alalım enerjimizi koyalım ve payfixi açıp beklemeye geçelim bol şans
Senden benden başka tmm diyen olmadı bize bisey gelirse erhana atalım ne kazanırsa 3e böleriz gardaşım bugünde böyle olsunAnlasilan payfix bize çok lazım olacak hemen açayım![]()
Abı cıkarsam sıgaraya gıdecem yoksa herzaman bılen bılırSenden benden başka tmm diyen olmadı bize bisey gelirse erhana atalım ne kazanırsa 3e böleriz gardaşım bugünde böyle olsun
Sorun yok gardaşımAbı cıkarsam sıgaraya gıdecem yoksa herzaman bılen bılır
Abi bana çıkarsa bende katarım mesajı yeni gördümSenden benden başka tmm diyen olmadı bize bisey gelirse erhana atalım ne kazanırsa 3e böleriz gardaşım bugünde böyle olsun
FarketmezSenden benden başka tmm diyen olmadı bize bisey gelirse erhana atalım ne kazanırsa 3e böleriz gardaşım bugünde böyle olsun
Tmm abim maksat parça parça eritecegimize bi yerse olursa daha çok ihtimal varAbi bana çıkarsa bende katarım mesajı yeni gördüm
Gönlünce olsun herseyEkli dosyayı görüntüle 79135 beyler şu 6 dersten de AA gelirse forumda büyük bir kurban etkinliği yapicambi koyun kesip foruma dağıtmayan lolipop olsun
Kardeşim yukarıdan bir işaret sen kasayı katKonuyla alakası yok ama kuzen yanımda uykuda tavsiye ederim tavsiye ederim diyip duruyor elide bi yerinde tövbe tövbe![]()
O eti kasaba satıp siteye gömenler olur hayrı kaçar sen git muhtara ver o dağıtsın kardeşimEkli dosyayı görüntüle 79135 beyler şu 6 dersten de AA gelirse forumda büyük bir kurban etkinliği yapicambi koyun kesip foruma dağıtmayan lolipop olsun
Psikoloji mi okuyorsun kardeşimEkli dosyayı görüntüle 79135 beyler şu 6 dersten de AA gelirse forumda büyük bir kurban etkinliği yapicambi koyun kesip foruma dağıtmayan lolipop olsun
Hangi maçı tavsiye ediyor acabaKonuyla alakası yok ama kuzen yanımda uykuda tavsiye ederim tavsiye ederim diyip duruyor elide bi yerinde tövbe tövbe![]()
Inşallah full peki çekersinEkli dosyayı görüntüle 79135 beyler şu 6 dersten de AA gelirse forumda büyük bir kurban etkinliği yapicambi koyun kesip foruma dağıtmayan lolipop olsun
Hahahah kilosu 80 lira olan eti 20'ye satıp siteye atanlar olur dediğin gibiO eti kasaba satıp siteye gömenler olur hayrı kaçar sen git muhtara ver o dağıtsın kardeşim![]()