Bencede tam zamanı ama bakalım karar kendisininBencede 1.5 k çekmenin zamanı geldi..
Oda olur aslında ilk lose ta çekecem dediLose olmadan cekmeezzzzz
@bayramyay1 ın huyu bu ılk lose da bırakırOda olur aslında ilk lose ta çekecem dedi
Yok be kardeşim bildirim falan takip edemiyorum 48 saati geçti uykusuzluk fenayım keyfim yokBugün Barış abim bana hiç pas vermedi :/
Niye abim yav canını ney sıktıYok be kardeşim bildirim falan takip edemiyorum 48 saati geçti uykusuzluk fenayım keyfim yok
reco ben sana sinyali verdim diye biliyordum ayıp ediyonAbı cıkarsam sıgaraya gıdecem yoksa herzaman bılen bılır
Senleyımmmreco ben sana sinyali verdim diye biliyordum ayıp ediyon
Standart hayat telaşeleri be kardeşim başka bişey yok , gerçekten görmedim yazdıklarını yoksa cevap vermez miyim . Beyin de durdu çalışmıyo bugünNiye abim yav canını ney sıktı
Bugün çok geçe kalma abi 1-2 saate vur kafayı temizinden yat gitsinStandart hayat telaşeleri be kardeşim başka bişey yok , gerçekten görmedim yazdıklarını yoksa cevap vermez miyim . Beyin de durdu çalışmıyo bugün
bugun kovaladık olmadı en güzeli sigara enerji alaturka poteytoStandart hayat telaşeleri be kardeşim başka bişey yok , gerçekten görmedim yazdıklarını yoksa cevap vermez miyim . Beyin de durdu çalışmıyo bugün
Uyu dinlen abicim sen kafanı daha fazla yormaStandart hayat telaşeleri be kardeşim başka bişey yok , gerçekten görmedim yazdıklarını yoksa cevap vermez miyim . Beyin de durdu çalışmıyo bugün
dinler mi sanıyosun sanmamUyu dinlen abicim sen kafanı daha fazla yorma
Sıkıntı orda 48 saattir 3 4 defa uyuma girişiminde bulundum tık yok . Şu anda da gözlerim acıyor ama uyuyamıyorum değişik bişey bu bendeBugün çok geçe kalma abi 1-2 saate vur kafayı temizinden yat gitsin
benım rekor 56 saat ünide karı kız peşinde kosmaktan bi o eve gidiyorum bi bu eve ver Allahım verSıkıntı orda 48 saattir 3 4 defa uyuma girişiminde bulundum tık yok . Şu anda da gözlerim acıyor ama uyuyamıyorum değişik bişey bu bende
Beni bilen biliyor dinlemem uyumamdinler mi sanıyosun sanmam
Abi sen bi görün doktora.Uykusuzluk problemi çok sıkıntı bir durum valla bakSıkıntı orda 48 saattir 3 4 defa uyuma girişiminde bulundum tık yok . Şu anda da gözlerim acıyor ama uyuyamıyorum değişik bişey bu bende