- 13,418
- 8,912
- 113
Sen tam bir manyaksın Bayro
Sen tam bir manyaksın Bayro
adamsın kanka sevindim
Bana uyarBeyler kabul ederseniz bayram rolde dagitacagi parayı komple erhana atsin rulete gitsin atıyorum 8 kişiye verecekti 1k yaparsa herkese dağıtsın kabulmu
Yaklasmısım
Vay anasını be
Tmm mi beylerBeyler kabul ederseniz bayram rolde dagitacagi parayı komple erhana atsin rulete gitsin atıyorum 8 kişiye verecekti 1k yaparsa herkese dağıtsın kabulmu
Beni bilenlere sor@bayramyay1 parayı bulup tuydu mu![]()
Hay maşallah
Maşallah gardasima masallah
Adaamm şans yakanı bırakmasın
Ince davranışa bakarmısınızSiz sohbet edin geliyorumkupon atmıyorum muhabbet bölünmesin diye
![]()
Hele git bakalım birisin sonu nere gidecek 2 k yap 5 kişi 10 kişi 50 gönder yaparsın artık sen bunuSiz sohbet edin geliyorumkupon atmıyorum muhabbet bölünmesin diye
![]()
Benım ıcınde al iç broarkadaslar ben bi shell yapıp geliyorum az önce makara yaptım bayram daha çekmedi parayı son paramızı kumara gömmeyelim cigaramızı alalım enerjimizi koyalım ve payfixi açıp beklemeye geçelim bol şans
Benim yerimede iç canım afiyet olsunarkadaslar ben bi shell yapıp geliyorum az önce makara yaptım bayram daha çekmedi parayı son paramızı kumara gömmeyelim cigaramızı alalım enerjimizi koyalım ve payfixi açıp beklemeye geçelim bol şans