- 42,718
- 12,609
- 113
Beklentın yokmu 1k oldun beaKafa rahat oynayınca oluyorbeklentim yok 15 liradan geldik
![]()
Beklentın yokmu 1k oldun beaKafa rahat oynayınca oluyorbeklentim yok 15 liradan geldik
![]()
hmm camel white en sevdiğimKafa rahat oynayınca oluyorbeklentim yok 15 liradan geldik
![]()
Senın ruletten once cıgara ıcın dagıtımmı olsahmm camel white en sevdiğim
Hırs yapmıyorumBayram hedefine ulaştıysan yeter kanka kaybetsen üzülürüm
Sende haklısın can gardaşım 500 lira kasa ile girmen lazım en kötü, bu aaa.... oyununa 6 ay sırf bizaat kıbrısta seyrederek kafa yordum takip çok önemli artı neresi aynı bölge atar ne zaman zıt bölge atar vs vs uzun süre iyi takip ettim şu bi gerçek küçük kasa ile büyük kasa kovalayamazsin50 liraya deniyoruz 50de bizim zaruri ihtiyaclarımız ağa
istersen yarın söyleyim sana yollasınlar
görelim işi olan paklavacıları he![]()
cigaran yok mu recebimSenın ruletten once cıgara ıcın dagıtımmı olsa![]()
Güzel kardeşim hırs yapmıyorsunda çek bari başka bir siteye 200-300 at.Hem başka sitede kaybetsen bile kayıp bonusu vs alırsın.Şimdi buradan bir tane giderse moreller düşerHırs yapmıyorum100 liracıyım
![]()
Şans seninle olsunHırs yapmıyorum100 liracıyım
![]()
Yoq beacigaran yok mu recebim
Hadı bakalımŞöyle ufaktan alalımEkli dosyayı görüntüle 79123
İlk geçmiş olsunu görünce çekecemGüzel kardeşim hırs yapmıyorsunda çek bari başka bir siteye 200-300 at.Hem başka sitede kaybetsen bile kayıp bonusu vs alırsın.Şimdi buradan bir tane giderse moreller düşer
şansın varsa oluyor ama 20 liralarla cok kez 2 3 k cektimSende haklısın can gardaşım 500 lira kasa ile girmen lazım en kötü, bu aaa.... oyununa 6 ay sırf bizaat kıbrısta seyrederek kafa yordum takip çok önemli artı neresi aynı bölge atar ne zaman zıt bölge atar vs vs uzun süre iyi takip ettim şu bi gerçek küçük kasa ile büyük kasa kovalayamazsin
Gecen boyle demıstın hatırlıonmuİlk geçmiş olsunu görünce çekecem![]()
zaten lose olsunda cekelim diye oynamıssın kankaLose gelir mi![]()
Hayatta gelmezLose gelir mi![]()