- 42,718
- 12,609
- 113
10 tlden böyle dıye dıye 1500 cekmıstı gecenlerdeHayatta gelmez![]()
10 tlden böyle dıye dıye 1500 cekmıstı gecenlerdeHayatta gelmez![]()
Aynen o anki şans çok önemli, 3 bin kayıp yaşadım yıl başında, daha bu sene, son 13 tl ye tam asyadan 18 bin çektim bizzat papara gecmisinden de atabilirim. Sans çok büyük faktör tabi oynayanda bilinçli olmazi lazim biraz gardaşım tabi sonra yine parça parça verdik aldık verdik aldık..şansın varsa oluyor ama 20 liralarla cok kez 2 3 k cektim
20 lira ile oynayan adam o an parası yoktur zaten ilk 3 4 top cok önemli geldimi yürüyorsun
gelmedimi patates pancar arası
Lose sayılmıo demı sımdıTakip etmeyin 70 den bozdum![]()
keşke 18bini çektiğinde tanıssaymısız kadere bak kadereAynen o anki şans çok önemli, 3 bin kayıp yaşadım yıl başında, daha bu sene, son 13 tl ye tam asyadan 18 bin çektim bizzat papara gecmisinden de atabilirim. Sans çok büyük faktör tabi oynayanda bilinçli olmazi lazim biraz gardaşım tabi sonra yine parça parça verdik aldık verdik aldık..
Neyse lose oldu sayılır çek15 lira zarar![]()
Lose olmamak ıcın bozduİyiki bozmuşsun la Bayro kokusunu alıyon resmen 2/4 oldu set![]()
Eğer ben seni ozaman tanımış olsaydim o dk 18 bini çekip yanina gelirdim ilk uçakla veya vip bi aracla , ama bunlar uzak değil gardas bize yine yapacaz seninle birer birer ahdim var senle beraber fotomuzu çekip atacam beraber yanınada 10binlik bi kasa ile bak bu dedigimi unutma.keşke 18bini çektiğinde tanıssaymısız kadere bak kadere
AhahahahahEğer ben seni ozaman tanımış olsaydim o dk 18 bini çekip yanina gelirdim ilk uçakla veya vip bi aracla , ama bunlar uzak değil gardas bize yine yapacaz seninle birer birer ahdim var senle beraber fotomuzu çekip atacam beraber yanınada 10binlik bi kasa ile bak bu dedigimi unutma.
Hani ben yok muyum dayıEğer ben seni ozaman tanımış olsaydim o dk 18 bini çekip yanina gelirdim ilk uçakla veya vip bi aracla , ama bunlar uzak değil gardas bize yine yapacaz seninle birer birer ahdim var senle beraber fotomuzu çekip atacam beraber yanınada 10binlik bi kasa ile bak bu dedigimi unutma.
1 ay foruma girmessek ya mezardayız ya köpek yarışı kovalıyoruz yazdık burayaEğer ben seni ozaman tanımış olsaydim o dk 18 bini çekip yanina gelirdim ilk uçakla veya vip bi aracla , ama bunlar uzak değil gardas bize yine yapacaz seninle birer birer ahdim var senle beraber fotomuzu çekip atacam beraber yanınada 10binlik bi kasa ile bak bu dedigimi unutma.
@Erosus sağ olsun bütün borclardan kurtardı biziŞimdiye kadar ki en yüksek cekimim 2.5 k abi nasıl yapıyorsunuz 10 k 20k![]()
@Erosus sağ olsun bütün borclardan kurtardı bizi
500 atıyosun 2 saat sonra 10k gönderiyor bilen bilir
Erhan@Erosus sağ olsun bütün borclardan kurtardı bizi
500 atıyosun 2 saat sonra 10k gönderiyor bilen bilir
La ben senle her türlü şerrede giderim her türlü eglenceyede adam gibi adamsın sen1 ay foruma girmessek ya mezardayız ya köpek yarışı kovalıyoruz yazdık buraya
eyvallah kardeşim