http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Bayramyay1 / #rolling Kasa 100 Hedef >>

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
şansın varsa oluyor ama 20 liralarla cok kez 2 3 k cektim
20 lira ile oynayan adam o an parası yoktur zaten ilk 3 4 top cok önemli geldimi yürüyorsun
gelmedimi patates pancar arası
Aynen o anki şans çok önemli, 3 bin kayıp yaşadım yıl başında, daha bu sene, son 13 tl ye tam asyadan 18 bin çektim bizzat papara gecmisinden de atabilirim. Sans çok büyük faktör tabi oynayanda bilinçli olmazi lazim biraz gardaşım tabi sonra yine parça parça verdik aldık verdik aldık..

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,165
89,311
113
Aynen o anki şans çok önemli, 3 bin kayıp yaşadım yıl başında, daha bu sene, son 13 tl ye tam asyadan 18 bin çektim bizzat papara gecmisinden de atabilirim. Sans çok büyük faktör tabi oynayanda bilinçli olmazi lazim biraz gardaşım tabi sonra yine parça parça verdik aldık verdik aldık..
keşke 18bini çektiğinde tanıssaymısız kadere bak kadere

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
İyiki bozmuşsun la Bayro kokusunu alıyon resmen 2/4 oldu set :D

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
keşke 18bini çektiğinde tanıssaymısız kadere bak kadere
Eğer ben seni ozaman tanımış olsaydim o dk 18 bini çekip yanina gelirdim ilk uçakla veya vip bi aracla , ama bunlar uzak değil gardas bize yine yapacaz seninle birer birer ahdim var senle beraber fotomuzu çekip atacam beraber yanınada 10binlik bi kasa ile bak bu dedigimi unutma.

Recebb

Sinerjiii
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
42,718
12,609
113
Eğer ben seni ozaman tanımış olsaydim o dk 18 bini çekip yanina gelirdim ilk uçakla veya vip bi aracla , ama bunlar uzak değil gardas bize yine yapacaz seninle birer birer ahdim var senle beraber fotomuzu çekip atacam beraber yanınada 10binlik bi kasa ile bak bu dedigimi unutma.
Ahahahahah :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Hani ben yok muyum dayı :D

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
82,165
89,311
113
1 ay foruma girmessek ya mezardayız ya köpek yarışı kovalıyoruz yazdık buraya
eyvallah kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...