yalan yok her gün 100 lira geliyor en az forumdan tırmalıyoruz ama olmuyor olsa paslasıcazDoymadın![]()
yalan yok her gün 100 lira geliyor en az forumdan tırmalıyoruz ama olmuyor olsa paslasıcazDoymadın![]()
Ne oluyor ismet ağaSeni seviyorum aşkım benimle evlenirmisin![]()
Haydaaa bunu dedin uykular haram oldu. @Erosus abi bak burada neler varBenden sonra @erhanbey22 rulet rolling yapacak uyuyan çok şey kaybeder![]()
Erhan bu sefer kazan da kurudum cıgaram yoqqqqBenden sonra @erhanbey22 rulet rolling yapacak uyuyan çok şey kaybeder![]()
Ulu orta erhana yaziyorum gardasimNe oluyor ismet ağa![]()
Mahalleyi çağır gelsin
Umut uyudu canım yha
Uyumak haram bıze
Reis sanırım senin çocuk yazdıSeni seviyorum aşkım benimle evlenirmisin![]()
OwwwwwwwGüzel sohbetinizi bölmeyim diye atmadımEkli dosyayı görüntüle 79122
Sende ıs yok ozaman gardasımyalan yok her gün 100 lira geliyor en az forumdan tırmalıyoruz ama olmuyor olsa paslasıcaz
Parlamentım senden broGüzel sohbetinizi bölmeyim diye atmadımEkli dosyayı görüntüle 79122
Sen kazandikca paylaş reis böyle iyi adam adammGüzel sohbetinizi bölmeyim diye atmadımEkli dosyayı görüntüle 79122
Bayro yeter yapma yanarız bakGüzel sohbetinizi bölmeyim diye atmadımEkli dosyayı görüntüle 79122
Şansın daim olsun kankaGüzel sohbetinizi bölmeyim diye atmadımEkli dosyayı görüntüle 79122
50 liraya deniyoruz 50de bizim zaruri ihtiyaclarımız ağaSende ıs yok ozaman gardasım
Adam tenisin kitabını tersten yazmış duzden gözü kapalı okumuş oranlara bakGüzel sohbetinizi bölmeyim diye atmadımEkli dosyayı görüntüle 79122