- 32,423
- 32,865
- 113
Naruto bende hafızaya kazıdım puahaUnutursun sen onu 😂
Naruto bende hafızaya kazıdım puahaUnutursun sen onu 😂
Yaş olur 60,erhan hala kavurmacı açıp açmama konusunda kararsızdır🤣Senin için ölmüş adaş adam şehir şehir gezmiş bak sen aq hala kahvaltıcı diyosun 5 senedir saat 3 te kahvaltı yapan adamın kurduğu hayale bak 🤣😂
İşportacı tezgahı kuralım senle çakı çakmak ustura tarak 10 metre don lastiği 100 TL kapış kapış giderSöz dükkanı acayim sabah 5 te kalkıp dükkanı acayim yeterki kendi işimin patronu olayım puaha
Karar verdi de eti nerden alacak onu bir türlü ayarlayamadıYaş olur 60,erhan hala kavurmacı açıp açmama konusunda kararsızdır🤣
Sana niye dm atılmıyor kankaİyi uyudun inşallah kardeşim
Şimdi yaz sen gogıla naruto 1. Bölüm animecix yaz orayı aç unutursan kalbiniz kurusun 😂😂Naruto bende hafızaya kazıdım puaha
Ben kararsiz değilim dost netim de bütçe yok iste olan insanlar var etrafımda çok cimriler destek olan da yok yanlış dönemde dünyaya geldik maalesefYaş olur 60,erhan hala kavurmacı açıp açmama konusunda kararsızdır🤣
Bi 10 seneye kasabı ayarlasa, 10 sene de dükkana ne isim koysam diye düşünür sonra da mefta zaten 🤣Karar verdi de eti nerden alacak onu bir türlü ayarlayamadı
Sorma kanka instadan hiç kız yazmıyor yaSana niye dm atılmıyor kanka
Yapılacak en iyi işlerden biri kadın iç giyim mağazası fena kârları varmış yapacaktık biz o işi de başında duracak kadın lazımdı. Bide kadın kozmetik yine. Deli gibi para harcıyor kadınlar bunlaraİşportacı tezgahı kuralım senle çakı çakmak ustura tarak 10 metre don lastiği 100 TL kapış kapış gider
Dedem kahvaltı salonuBi 10 seneye kasabı ayarlasa, 10 sene de dükkana ne isim koysam diye düşünür sonra da mefta zaten 🤣
Ben çok zeki biriyim dost ole bakma bana ekrani kirptim suan puab bende o isŞimdi yaz sen gogıla naruto 1. Bölüm animecix yaz orayı aç unutursan kalbiniz kurusun 😂😂
Kardo jokerden 1 k ya 1 k alacağım zaman hedefe ulaşırsam ben bütçene yardımcı olcam söz 🤣Ben kararsiz değilim dost netim de bütçe yok iste olan insanlar var etrafımda çok cimriler destek olan da yok yanlış dönemde dünyaya geldik maalesef
Fotoğraflarda 250 tane film vardır ekran alıp izlemediğim 😂😂Ben çok zeki biriyim dost ole bakma bana ekrani kirptim suan puab bende o is
Eger kar marji yuksekse neden olmasın eniste puahaİşportacı tezgahı kuralım senle çakı çakmak ustura tarak 10 metre don lastiği 100 TL kapış kapış gider
Bol şanslar vay be gaddar Kerim in kazandığını görmek güzel. Girmeyeli birşeyler değişmiş 😀
Valla senin gibi adamlar etrafımda pek yok olsa zaten çoktan ben 3 şubeyi bile açmıştım puahaKardo jokerden 1 k ya 1 k alacağım zaman hedefe ulaşırsam ben bütçene yardımcı olcam söz 🤣
Penti falan o tarz bi yer mi öğrenciyken kıza para verirdik gir al şurdan bir şeyler diye aq ama hayatlar böyle olurduYapılacak en iyi işlerden biri kadın iç giyim mağazası fena kârları varmış yapacaktık biz o işi de başında duracak kadın lazımdı. Bide kadın kozmetik yine. Deli gibi para harcıyor kadınlar bunlara

Kanka izleyeceğim varsa da suan soğudum valla yarın bakacam iste puahaFotoğraflarda 250 tane film vardır ekran alıp izlemediğim 😂😂