Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Barrios / NBA 3 lü

Kupon Miktarı
5000
Kupon Oranı
5.60

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,358
9,875
113
Güzelse neden izlenmesin bakma yasimiz ne kadar büyük te olsa hepimizin içinde bir çocukluk vardır mutlaka yarin dediğin filme bakacam iste eger sararsa izlerim
Dost çocuklukla alakası yok diyorum çizgi film değil ama sarmama ihtimali yok diyorum sana valla foruma girmezsin 2-3 haftada bitirirsin 720 bölümü

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,261
95,574
113
Maaş fena değil şükür ama ara ara benim bu işte ne işim var diye kendimi sorguluyorum😅Ya biraz benim serseriliğimden kaynaklı, asabiyetimden dolayı çok işten çıkardılar. Yoksa ilk İstanbuldan geri döndüğümde Garanti Bankasının mülakatlarına girip kazandım gişede başlamıştım işe orda da yöneticiye gider yaptım çıkardılar yoksa kaç yıllık bankacıydım şu an orda da forsum iyiydi, bekçiliği kazandım, orda da devam eden mahkemem vardı güvenlik soruşturmasndan elediler, sınavı kazanmıştım. Sonra mahkemeden beraat aldık hakkımız yandı. En son biri kafama girdi vinç ehliyeti aldım takılıyorum şimdi.
İyi mücadelecisin bir şekil buluyorsun yolunu önemli olan o para kazanılır

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,197
26,005
113
Ben çok denedim lisanslı yerlerde emin ol dolandırıyor hepsi kanka oyunların değil slot havuzunun bir payı var dede verir hacksawda geri alırlar hepsini bunların çevirdiği dalavere çok büyül
Kanka çok oynayan var çünkü ya haddinden fazla oynayan var aq slotunu normal aslında böyle milleti soymasi

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,423
32,865
113
En iyileri senin olsun kanka 3 yerden büyük bilet etkinligim var iphone17 turuncu mu bilmem de 2 tane çıkarsa birini kargoliyim sana bi yerde 1100 bi yerde 5000 bilet var iPhone 17 20 tane hediyeli hahhdd
Bu forumda en nefret ettiğim söz en iyileri senin olsun lafidir ve bu sözden dolayı dhaa bugune kadar kimse max vuramadı puaha

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,098
18,626
113
Bı kaç arkadaşa sözüm var onlara ulasacagim dostlar, yazamadıgim arkadaşlarda kusura bakmasın başka zamanada onlara ulaşırım inşallah. İşe gidiyorum şimdi, dm den ulaşirim o arkadaşlara