Bol şanslar@bella dostumuz sağolsun şansını dene dedi. Basarirsak 2 rölcü seceriz
Miktarı bi an 500 yerine 5000 bin gördüm yine 15 dakika da lose olacak konuyu acti puaha@bella dostumuz sağolsun şansını dene dedi. Basarirsak 2 rölcü seceriz
Bol şans bro bı an 2 ölücü seçeriz anladım@bella dostumuz sağolsun şansını dene dedi. Basarirsak 2 rölcü seceriz
Uğursuz herif bır gün bile bana inanmadın zatenMiktarı bi an 500 yerine 5000 bin gördüm yine 15 dakika da lose olacak konuyu acti puaha
Bol şans kardo@bella dostumuz sağolsun şansını dene dedi. Basarirsak 2 rölcü seceriz
Adam 100 lira atmış aw eftyide yollamamış 93 tl düşüyorMiktarı bi an 500 yerine 5000 bin gördüm yine 15 dakika da lose olacak konuyu acti puaha
Ölücü fikri mantıklı geldi aslında bı anBol şans bro bı an 2 ölücü seçeriz anladım
Tam onu diyordum ben 250 dağıtacak diye bekliyorum ula 10 kişi 100 atacağına kişi sayısını azaltBol şans kardo
Sen de ödülü 100 yapan atlayan sazan çok
100 dağıttım diye böbürlenen ahmak da 😅
Miktarı bi an 500 yerine 5000 bin gördüm yine 15 dakika da lose olacak konuyu acti puaha
Tanıdığım torbacı var. Hepimiz aynısını kullanalımBol şans bro bı an 2 ölücü seçeriz anladım
Eyvallah kankam herkesi kendin gibi cömert sanmakla hatayı sen yapıyorsunBol şans kardo
Sen de ödülü 100 yapan atlayan sazan çok
100 dağıttım diye böbürlenen ahmak da 😅
Ben bosunami konuştum dost vardi iste bir bildiğimiz benim içtiğim sigara tam 100 lira 93 liraya sigara bile gelmiyor dusun artik ayipAdam 100 lira atmış aw eftyide yollamamış 93 tl düşüyor
Bol şans brocan 🙏@bella dostumuz sağolsun şansını dene dedi. Basarirsak 2 rölcü seceriz
Kim la o parliament bile 95 lira aqAdam 100 lira atmış aw eftyide yollamamış 93 tl düşüyor
Evet inanmadım inanmam da snaa bir tek zar atınca inanirim rolde başarın olmaz maalesef zorlama daha fazla puabaUğursuz herif bır gün bile bana inanmadın zaten
Valla ayıptır bari en azından 4 kişi 250 at sorun değil bizi listeye alma.Ben bosunami konuştum dost vardi iste bir bildiğimiz benim içtiğim sigara tam 100 lira 93 liraya sigara bile gelmiyor dusun artik ayip
Ben uzun içiyorum 100 lira nerde 95 puahaKim la o parliament bile 95 lira aq
RezillikEvet inanmadım inanmam da snaa bir tek zar atınca inanirim rolde başarın olmaz maalesef zorlama daha fazla puaba