http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Barrios / Kasa 2k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,480
8,132
113
y

yani böyle bir şeyi şu an uydurduysan ayıp abi
Uydurmadım aslanım kişi burada değil ama profil birebir sana uyuyor, adını hatırlamıyorum hatırlasam yazacağım 500₺ mi aldı hatta diyordu mahalleden tanıdık mı ne öyle birşey dedi babası efendi bir adam konuştum dedi o kişi sensin işte

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Uydurmadım aslanım kişi burada değil ama profil birebir sana uyuyor, adını hatırlamıyorum hatırlasam yazacağım 500₺ mi aldı hatta diyordu mahalleden tanıdık mı ne öyle birşey dedi babası efendi bir adam konuştum dedi o kişi sensin işte
yok abi ben almadım uzun süre yoktum zaten ferhat abiden para aldım sadece burada asker bir çok arkadaşla tanıştım neden bana yıkıyorsun bunu

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,480
8,132
113
yok abi ben almadım uzun süre yoktum zaten ferhat abiden para aldım sadece burada asker bir çok arkadaşla tanıştım neden bana yıkıyorsun bunu
Ben yanılmam ama hadi bizim yoğurdumuz ekşi olsun yapmayın 300-500₺ para değil burada yeri gelir hiç birimiz bulamayız o paraları birbirimize nazimiz geçer tek bir sözle alırız bu işler böyledir ne sebep olursa olsun yaptığın yanlış adamın hakkını fazlasıyla ver 500₺ para değil dışarıda iki kişi zor yemek yiyor o paraya

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Ben yanılmam ama hadi bizim yoğurdumuz ekşi olsun yapmayın 300-500₺ para değil burada yeri gelir hiç birimiz bulamayız o paraları birbirimize nazimiz geçer tek bir sözle alırız bu işler böyledir ne sebep olursa olsun yaptığın yanlış adamın hakkını fazlasıyla ver 500₺ para değil dışarıda iki kişi zor yemek yiyor o paraya
abim bulsam bi vereceğim neden buraya gelip laf yiyeyim kafam dağılsın diye giriyorum hani konuşacağım biri yok vs herkes laf söylüyor olduğu an ferhat abiye atacağım bir şey yaomadan ama lafı yedik bir kere inşallah bundan sonra aferini alırız umudumu kesmiyorum hayattan hiç bir zaman her şey düzelir hayatta sizide darladım kusura bakmayın gece gece hakkınızı helal edin

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
a
Ne oluyor la burda
abi ferhat abiye bi 500 tl borcum vardı askerdeyim uzun süre foruma giremedim sonra girdim ödeyemedim ferhat abi de haklı olarak kızdı forumdaki herkeste laf söylemeye başladı bende özür diledim onu konuşuyorduk parayı bulduğumda şu muhabbet bitecek özeti bu abim

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,321
4,303
113
abim bulsam bi vereceğim neden buraya gelip laf yiyeyim kafam dağılsın diye giriyorum hani konuşacağım biri yok vs herkes laf söylüyor olduğu an ferhat abiye atacağım bir şey yaomadan ama lafı yedik bir kere inşallah bundan sonra aferini alırız umudumu kesmiyorum hayattan hiç bir zaman her şey düzelir hayatta sizide darladım kusura bakmayın gece gece hakkınızı helal edin
Yav kardeşim 500 TL para 50.000 değil ki borcun aylardır eline 500 geçmediyse adama borcunu ödeyecek git at kendini biryerlerden deneyim demeyim diyorum vallahi ayıp yeri geliyor bizde dibi görüyoruz ama 6 yıldır 1 lira borcumuz yok kimseye burada

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,466
1,802
113
a

abi ferhat abiye bi 500 tl borcum vardı askerdeyim uzun süre foruma giremedim sonra girdim ödeyemedim ferhat abi de haklı olarak kızdı forumdaki herkeste laf söylemeye başladı bende özür diledim onu konuşuyorduk parayı bulduğumda şu muhabbet bitecek özeti bu abim
5 aydır 500 bulamadın mı kral ?

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
84,932
30,037
113
Verdıgındede konu kapanmaz borc alıp rollde 500 kazanıp hemen pdemedıysen bu lafları hep yersın haketmıssın gecmıs olsun

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Yav kardeşim 500 TL para 50.000 değil ki borcun aylardır eline 500 geçmediyse adama borcunu ödeyecek git at kendini biryerlerden deneyim demeyim diyorum vallahi ayıp
abim geçtide forumdayken değil haklısın abi biraz kötü durumdayım da kendini at olmaz hayat nelerle dolu abi intihara gönderilir mi insan her şey düzelir deme lütfen

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Verdıgındede konu kapanmaz borc alıp rollde 500 kazanıp hemen pdemedıysen bu lafları hep yersın haketmıssın gecmıs olsun
abi roll parası rol açmak iin değil mi verdiklerinin hepsinde roll açtım kazanç ferhat abiye diye etikette attım kazanamaıdm sadece 200 300 dü hep bu 2 haftada oldu zaten aktifim

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,431
21,140
113
a

Su zamanda 500 lira borcu da ödersin be kardeşim yapma etme

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
ilk para elime geçtiğinde ferhat abiye atıcam lafı yedik ama olsun her şey düzelir temizlenir ona inanıyorum kalbim temiz

Hyper28

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,021
1,386
113
abi roll parası rol açmak iin değil mi verdiklerinin hepsinde roll açtım kazanç ferhat abiye diye etikette attım kazanamaıdm sadece 200 300 dü hep bu 2 haftada oldu zaten aktifim
Çocuk uzatma kimseye bişey yazma kaybol burdan

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,321
4,303
113
abim geçtide forumdayken değil haklısın abi biraz kötü durumdayım da kendini at olmaz hayat nelerle dolu abi intihara gönderilir mi insan her şey düzelir deme lütfen
Kendin diyorsun geçti diye foruma gireceksin adama yazacaksın yollayacaksin abim kapın açık kalsın tekrar lazım olur dostlar

calimly

pureclass
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,796
1,997
113
Kendin diyorsun geçti diye foruma gireceksin adama yazacaksın yollayacaksin abim kapın açık kalsın tekrar lazım olur dostlar
doğru söylüyorun abi forumda değildim ama işte ilk elime geçeni ferhat abiye atacağım inşallah düzelir her şey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...