- 47,667
- 52,021
- 113
İlk mesaj atana 25 payfix garanti mi dostİstersen o rollingte gecmişe git kanka ve gör. İlk mesaj atanlarındanım. Bekle ispatla geleyim böyle çaksan girmiyor çunkü de
İlk mesaj atana 25 payfix garanti mi dostİstersen o rollingte gecmişe git kanka ve gör. İlk mesaj atanlarındanım. Bekle ispatla geleyim böyle çaksan girmiyor çunkü de
Umarım anlatabilmişimdirTek mac kalmis rolling kuponuna yaptigi yorum 😂😂😂😂
Sorun yok dost ben tartisma sevmiyorum dassaklisindir kesin sende simdi @Baikal1Umarım anlatabilmişimdir
Reis çekilişlerde dolandırıcı adamlara çıkıyor sürekli paralar mountblade de buna sinirlenmiştir. İsmet denen kişi bizim bi arkadaşı 1.000 tl tokatladı da senin çekilişde cıkmıs ama yapabilcek birşey yok forum kuralları böyleNe oldu abi sorun ne onu anlamadım
Bol sans@seznaz01 abimizle roll deniyelim 1k kasamız var güzel birşey yaparsak bir kaç dosta ulaşırızbaşlıyoruz az sonra
Kanka bunda @Baikal1 in sucu ne ama iste.adam kendi secse bi turlu cekilis olsa ayri sorunReis çekilişlerde dolandırıcı adamlara çıkıyor sürekli paralar mountblade de buna sinirlenmiştir. İsmet denen kişi bizim bi arkadaşı 1.000 tl tokatladı da senin çekilişde cıkmıs ama yapabilcek birşey yok forum kuralları böyle
İhtiyacım olsa açık konusurum zaten ama ihtiyacım yok. Bazı arkadasların mesajları seni anlatır cinsten zaten.inan bozuk 100 liram yok sana verecek.ama söz verdım bir sonraki rollingte listemin başındasın üzme lutfen kendini. Ayrıca utanma bu konuyuda Begen belli mi olur şans sana güler 🤣🤣🤣İlk mesaj atana 25 payfix garanti mi dost
hep oynamıyoz zaten kanka ondan asker donumuz bıle yokOynamıyom knk para akbankta
Yok kral bende sevmem tartışma ama isteyene haddini bildirmekte görev sayılır. Seni severim ☺Sorun yok dost ben tartisma sevmiyorum dassaklisindir kesin sende simdi @Baikal1
Tam yazacaktım sen yazdın yüreğine sağlık eyvallah reis, peki Ahmet'in benden aldığı paraları buraya atarsam benden özür dileyecekmisiz arkadaşlar herkes kendini biliyor alnım açık Allah şükür bir evladım var şimdiye kadar kimseye küçücük bir yanlışım olmadı bu formda
İnanma sadece ahmeti çarpsa iyi bundan cok daha fazlaları var böyle adamlar profesyonel yazıcıdırlar şaheser gibi hikaye anlatırlar bide araya Allah ı katarlar sal gitsin
Dost bana yazdıgın ile hakında söylenenler farklı neyse AeoTam yazacaktım sen yazdın yüreğine sağlık eyvallah reis, peki Ahmet'in benden aldığı paraları buraya atarsam benden özür dileyecekmisiz arkadaşlar herkes kendini biliyor alnım açık Allah şükür bir evladım var şimdiye kadar kimseye küçücük bir yanlışım olmadı bu formda
İsmet bütün kirli camasırlarını dökerim ortaya forumdan banlanmayı geç utancından multi hesapla bile gelemezsin buraya gerçi senin yüzün kızarmaz sal boşver bak işine yazma buraya sessiz sessiz takılTam yazacaktım sen yazdın yüreğine sağlık eyvallah reis, peki Ahmet'in benden aldığı paraları buraya atarsam benden özür dileyecekmisiz arkadaşlar herkes kendini biliyor alnım açık Allah şükür bir evladım var şimdiye kadar kimseye küçücük bir yanlışım olmadı bu formda
Beni bu formda en iyi tanıyan adam @erhanbey22 ailemin içini durumumu sokakta yattigim günleri dahi antalyda, yeri geldi bende burda elimden geldigince yardımcı oldum yeri geldi istedim ama kimsenin cebinde gözün olmadı olamazda para gelir geçer gider, ama burda tanıdigin 3 5 arkadaş dost kardeş edinirsin hayatın boyunca selam sabah verirsin, ama yinede kim benim hakkımda nasıl düşünüyorsa eyvallah .hep oynamıyoz zaten kanka ondan asker donumuz bıle yok
Ben eğer Ahmet'e attığım paralarin dekontunu buraya atarsam herkesin içinde özür dileyecekmisin peki umut?İsmet bütün kirli camasırlarını dökerim ortaya forumdan banlanmayı geç utancından multi hesapla bile gelemezsin buraya gerçi senin yüzün kızarmaz sal boşver bak işine yazma buraya sessiz sessiz takıl