http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Baikal1 / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Baikal1

✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,601
4,973
113
Reis çekilişlerde dolandırıcı adamlara çıkıyor sürekli paralar mountblade de buna sinirlenmiştir. İsmet denen kişi bizim bi arkadaşı 1.000 tl tokatladı da senin çekilişde cıkmıs ama yapabilcek birşey yok forum kuralları böyle
Screenshot_20220606_005551_com.android.chrome.jpg

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Reis çekilişlerde dolandırıcı adamlara çıkıyor sürekli paralar mountblade de buna sinirlenmiştir. İsmet denen kişi bizim bi arkadaşı 1.000 tl tokatladı da senin çekilişde cıkmıs ama yapabilcek birşey yok forum kuralları böyle
Kanka bunda @Baikal1 in sucu ne ama iste.adam kendi secse bi turlu cekilis olsa ayri sorun

darkslide2

Trabzonspor ❤️💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,775
1,834
113
İlk mesaj atana 25 payfix garanti mi dost
İhtiyacım olsa açık konusurum zaten ama ihtiyacım yok. Bazı arkadasların mesajları seni anlatır cinsten zaten.inan bozuk 100 liram yok sana verecek.ama söz verdım bir sonraki rollingte listemin başındasın üzme lutfen kendini. Ayrıca utanma bu konuyuda Begen belli mi olur şans sana güler 🤣🤣🤣

Baikal1

✌️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,601
4,973
113
Tam yazacaktım sen yazdın yüreğine sağlık eyvallah reis, peki Ahmet'in benden aldığı paraları buraya atarsam benden özür dileyecekmisiz arkadaşlar herkes kendini biliyor alnım açık Allah şükür bir evladım var şimdiye kadar kimseye küçücük bir yanlışım olmadı bu formda
Dost bana yazdıgın ile hakında söylenenler farklı neyse Aeo

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,667
52,021
113
Tam yazacaktım sen yazdın yüreğine sağlık eyvallah reis, peki Ahmet'in benden aldığı paraları buraya atarsam benden özür dileyecekmisiz arkadaşlar herkes kendini biliyor alnım açık Allah şükür bir evladım var şimdiye kadar kimseye küçücük bir yanlışım olmadı bu formda
İsmet bütün kirli camasırlarını dökerim ortaya forumdan banlanmayı geç utancından multi hesapla bile gelemezsin buraya gerçi senin yüzün kızarmaz sal boşver bak işine yazma buraya sessiz sessiz takıl

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
hep oynamıyoz zaten kanka ondan asker donumuz bıle yok
Beni bu formda en iyi tanıyan adam @erhanbey22 ailemin içini durumumu sokakta yattigim günleri dahi antalyda, yeri geldi bende burda elimden geldigince yardımcı oldum yeri geldi istedim ama kimsenin cebinde gözün olmadı olamazda para gelir geçer gider, ama burda tanıdigin 3 5 arkadaş dost kardeş edinirsin hayatın boyunca selam sabah verirsin, ama yinede kim benim hakkımda nasıl düşünüyorsa eyvallah .

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,807
3,116
113
İsmet bütün kirli camasırlarını dökerim ortaya forumdan banlanmayı geç utancından multi hesapla bile gelemezsin buraya gerçi senin yüzün kızarmaz sal boşver bak işine yazma buraya sessiz sessiz takıl
Ben eğer Ahmet'e attığım paralarin dekontunu buraya atarsam herkesin içinde özür dileyecekmisin peki umut?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...