http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Baikal1 / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Neyse tartismayin bosverin.kimin ne oldugunu gozumuzle gormeden bilemeyiz duyumlarlada yargilayamayiz.varsa hatasi arkadasin o kendi onun sikintisini icinde yasar zaten.degmez tartismaya kisacik hayatta

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
81,147
88,261
113
Beni bu formda en iyi tanıyan adam @erhanbey22 ailemin içini durumumu sokakta yattigim günleri dahi antalyda, yeri geldi bende burda elimden geldigince yardımcı oldum yeri geldi istedim ama kimsenin cebinde gözün olmadı olamazda para gelir geçer gider, ama burda tanıdigin 3 5 arkadaş dost kardeş edinirsin hayatın boyunca selam sabah verirsin, ama yinede kim benim hakkımda nasıl düşünüyorsa eyvallah .
ismet duygusal konusuyon ama mıllet yaptıgına bakar kımseyı ıkna edemezsın sen kumara cok kaptırdın kendını baska seylerde bılıyorum ben bızde cok hata yaptık zamanında burdan kımseden para ısteme varsa borcunda ode elıne gecınce kapansın mevzu herkes ara ara tokatlamıstır bırılerını sana bok atan adamlarda yalan dumen para almıstır bırılerındne ama arka arkaya herkese dert yanıp para ıstersen kımse senı sevmez gercekler bunlar

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
İns gelir digeride 2-1 ama ev daha iyi zaten

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,325
19,276
113
Odeyemiossn benim bildiğim arazi olmazsın gelirsin adam gibi söylersin odeyemiom diye süre istersin parayı alırken senaryo yazionuz ödemeye geldi mı arazi oluonuz .sonra da fakir edebiyatı yapionuz . Geçin bu işleri siz giderken biz donuoduk bu kadar muhtaçsan forumdaki insandan medet ummazsin actirmayin ağzımı kimseyi kırmak istemiom

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,267
17,885
113
Islandı at artık tek kale oynuyn at artık baskete gclm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...