Ekli dosyalar
-
69 KB Görüntüleme: 17
Yaw kardesim banane ahmete attığın paraların dekontundanBen eğer Ahmet'e attığım paralarin dekontunu buraya atarsam herkesin içinde özür dileyecekmisin peki umut?
Kendine iyi bak reis grşrzBen yatar beyler Baykal bol şans umarım hedefe ulasırsınız
ismet duygusal konusuyon ama mıllet yaptıgına bakar kımseyı ıkna edemezsın sen kumara cok kaptırdın kendını baska seylerde bılıyorum ben bızde cok hata yaptık zamanında burdan kımseden para ısteme varsa borcunda ode elıne gecınce kapansın mevzu herkes ara ara tokatlamıstır bırılerını sana bok atan adamlarda yalan dumen para almıstır bırılerındne ama arka arkaya herkese dert yanıp para ıstersen kımse senı sevmez gercekler bunlarBeni bu formda en iyi tanıyan adam @erhanbey22 ailemin içini durumumu sokakta yattigim günleri dahi antalyda, yeri geldi bende burda elimden geldigince yardımcı oldum yeri geldi istedim ama kimsenin cebinde gözün olmadı olamazda para gelir geçer gider, ama burda tanıdigin 3 5 arkadaş dost kardeş edinirsin hayatın boyunca selam sabah verirsin, ama yinede kim benim hakkımda nasıl düşünüyorsa eyvallah .
1.85 ten dusmş olsun rahat gelmesini bekliyorum bol şansmz olsun
Reis konunu dağıttım daha fazla anlatmanın bir anlamı yok kim neyi nasıl düşünürse düşünsün alnım ak Allah'a şükür herkese bol şanslar neseniz bol olsun eyvallahDost bana yazdıgın ile hakında söylenenler farklı neyse Aeo