Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Bağımlılık Hk.

rioletta

hep 2007 kalsaydım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,638
3,398
113
Arkadaşlar bu alan riskli bir alan kimse zevk için bunu oynamaz heleki buralarda takılan adam tamamen kısa yoldan para kazanırım ümidiyle oynuyor bu kumarı tek sorun bu yolla para kazanicam ümidiyle çıktıysanız başlangıçta kayıp olayını tartmaniz gerekiyor finalde böyle düşüncelere dalarsaniz sıkıntı en iyisi sizi uzmeyecek bir butceyle oynamaktır her zaman paranızın 10 da 1 ile oynayın başka yolu yok çünkü
Kısa yoldan para kazanma umudu geçmişte kaldı kardeşim,formu takip ediyorsan ayın 1-5i arasi bir de 15nde yorumlar pik yapar,bunlar maaşlı çalışanlar 1-5 özel sektör 15i memur,maaşları kıra faturaya yetmediği için burdalar yoksa kazanayım ev araba alayım değil olay

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
135
43
Sigarayı nasıl bıraktın reis 2 saat icmeyim başıma ağrılar giriyo
Sigara kolay geldi bana bırakması ama İnanç olmasa bırakamazdım dediğim gibi sıgaranın sende yarattığı kötü bir etkiyi sürekli hatırla belli bırakırsın sabah kalkınca ağızda kötü tat mesela bu bırakmama sebep olan ilk şey

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,942
84,701
113
Kısa yoldan para kazanma umudu geçmişte kaldı kardeşim,formu takip ediyorsan ayın 1-5i arasi bir de 15nde yorumlar pik yapar,bunlar maaşlı çalışanlar 1-5 özel sektör 15i memur,maaşları kıra faturaya yetmediği için burdalar yoksa kazanayım ev araba alayım değil olay
Sistemin olayı bu zaten dayı seni içine çekip düzenli olarak soymak sitelere çalısıyor herkes

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
77,942
84,701
113
Dostlar iyi geceler. Bir aydır oynamiyordum bir şey. Dün ve bugün toplam 250k kredi kartı, 120k eksi hesap 120k da öyle kaybettim. Kendimi berbat hissediyorum. Anlatacak kimsem de yok. Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Ne yatirdiysam bir kuruş üstüne çıkmadı. Site matbet. N'olacak böyle. Bu kafami koparıp atmak istiyorum. Kimden yardım alacağım. Parayı telafi ederim ama bu enkazı beynimi nasıl düzelteceğim...
Seni teselli edecek bir söz yok kardeş çoğumuz aynıyız zaten oynadığın alanı komple bırakman lazım limitleri düşüreceksin slot oynuyorsan da oynama Türkiye’ye hizmet veren sitelerde hepsini kapatıyorlar nereye girsen parayı bırakırsın terörist oç hepsi

mk25000

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
885
272
63
Slot en büyük düşman siteler bilerek frespin ekliyorlar insanları slota alıştırmak için ben eklenen frespinleri kullandım sonra kendi paramla oynamaya başladım şimdi hep zarar dayım geçmiş olsun

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
603
113
Dostlar iyi geceler. Bir aydır oynamiyordum bir şey. Dün ve bugün toplam 250k kredi kartı, 120k eksi hesap 120k da öyle kaybettim. Kendimi berbat hissediyorum. Anlatacak kimsem de yok. Ben bu işin içinden nasıl çıkacağım bilmiyorum. Ne yatirdiysam bir kuruş üstüne çıkmadı. Site matbet. N'olacak böyle. Bu kafami koparıp atmak istiyorum. Kimden yardım alacağım. Parayı telafi ederim ama bu enkazı beynimi nasıl düzelteceğim...
Aynışı bendede var kayıp hep bonus kazançları ama poker klas oynuna çok pis tiryaki oldum sürekli beni yem yapıyo kendimi enayi gibi hissediyorum nasıl olacak bilmiyorum kurtulamıyozda arkadaş 🤣😂🤣😂 en iyi spor şükür zararda değilim şimdilik

brkgdr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,109
1,290
113
Aynen kanka olurdun milyoner. Para havadan gelmedi borç sonuçta ödenecek. Bugün 100bin kredi çekeceğim. Son şansım. Sonrasında yapacak bir şey yok.
Yarım milyon gitmiş hala 100k kredi cekecem son şansım diyorsun dostum bu kafayla olmaz intihara kadar gider bu yol. İt gibi çalışmadan para kazanmak diye bir yol yok önce bunu kabullenmek gerek temelde. Oturacan bilgisayarın önüne alacan otoya döndürecek oyun sen de para kazanacak? Nerede var böyle bir dünya

Warosa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,403
2,231
113
Bağımlı olduğunu yani hasta olduğunu kabul ediyorsan ve iyileşmeyi gerçekten istiyorsan doktora gideceksin. Kendi kendine düzelecek bir şey değil bu.

GOKAYBET

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,532
2,846
113
Hocam illa oynayacaksan Spor gir bu kadar tepe taklak gitmezsin bari

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,633
6,440
113
Aynen kanka olurdun milyoner. Para havadan gelmedi borç sonuçta ödenecek. Bugün 100bin kredi çekeceğim. Son şansım. Sonrasında yapacak bir şey yok.
Olurduk olurduk sen slot oynayarak saflık yapmışsın. Neyse geçmiş olsun.

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,143
7,255
113
Durmak yok devam ev araba tarla ne varsa biyerde vurur 😉

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,788
518
113
Yerine koyarsın tamamda gezme o kadar limitlerle gerek yok bilmiyorum kumarbaz adamlarız biz o krediler kartlar ek hesaplar saatli bomba gibi bi dakikada hepsini vercek potansiyelimiz var kralı olsa tutamıyoruz kendimizi
Kendini tanı önce bi bunları kabul et sonra ayarla yoksa her at toparlamakla uğraşmakla işin sonu gelmez
Hiç kazanan yokmu bu işte

kyzn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
687
80
28
Kardeşim kredi çekip oynama lütfen aynısını ben yaşadım işler daha kötüye gidiyor o para ile kaybını geri kazandan bile bırakamıyorsun hep bir fazlasını istiyorsun onun için bence biraz zaman ver kendine ve kredi çekme umarım bundan sonrası senin için en güzeli olur

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,849
4,815
113
Muhtemelen beti çok yüksek tuttuğundan ya da satın alımlarda kaynakli kayıplar.Bu zaten hepimizin başının belası, kendine, iradene hakim olamamak, son kuruşa kadar hiçbir şeyin ciddiyetini kavrayamamak, bütün sular çekilince de amiyane tabirle aleti köküne kadar içine alma hissi.İnan yüzlerce kez yaşadığımız durumlar.Simdiki durumuna bundan sonra da yüzlerce kez düşeceksin , bunun farkındasın değil mi? Her seferinde bir şekilde kurtulup ilk firsatta tekrarlayacaksın çünkü artık bağımlısı oldum o hazzın.Evet evet!!

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,802
1,799
113
Kira fatura yetmediği için değil kumar bağımlılığı çoğaldığı için yani insanlar kolay para kazanmak istediği için böyle. bundan 4-5 yıl önce sen dışarda yüzlerce insanın elinde kumar oynarken görür müydün? Hayır göremezdin bir kafeye oturuyorsun en az 3-4 masadan slot sesi geliyor. Eskiden ara sıra da olsa kazanırdık sebebi bu kadar çok oynayan yoktu. Ara ara olsa da verirdi. Şimdi ülkenin %90 ı oynadığı içi artık verme olayı da yok anca alıyor. :)

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
962
347
63
Geçmiş olsun arkadaşım ne söylesek boş ben 20 yıldır oynuyorum 1 defa 1000tl nin üzerinde atmadım çünkü yüksek beklentim yok alacağımıda sanmıyorum 20 yılda tek kırmızı çarpan gördüm oda boşa 20 yıldır hiç bir balıkçıda 10x görmedim o yüzden ne bekliyim bunlardan arkadaşım